2013. április 3., szerda

Tégy úgy, mint egy Mester - Adamus - Egyiptom 2013.


"Amikor már nem működik semmi, akkor kezdd el eljátszani, előadni! Szerepelj! Tényleg! Ha bajba kerülsz, vagy rád tör a zűrzavar, ha nem találod a kiutat, ha nem tudod mit kellene tenned, akkor kezdj szerepelni!
Ez gyönyörűséges. Imádom a színjátszást, imádok szerepelni, mert az nagyon is valódi.

Tudjátok, bizonyos értelemben olyanok vagytok, mint egy mágnes. Megállás nélkül vonzzátok magatokhoz az energiát, ami pontosan azt támogatja, amit éppen színlelsz. Amennyiben az áldozati tudatosságot adod elő éppen, akkor egyértelműen ezt fogod magadhoz vonzani. Az univerzum mindent szó szerint vesz. Teljesen mindegy, mekkora erővel próbálkozol bőséget teremteni, amennyiben közben nem éled, nem érzed át a bőséget, ha közben hiányban érzed magad és azt adod elő- akkor pontosan ezt fogod kapni - a bőség hiányát. Ez ilyen egyszerű. A szó szoros értelmében. 

Tehát, ha semmire nem emlékszel abból, amiről itt beszéltünk, és elkezdesz visszatérni a régi dolgaidhoz, a régi mintáidhoz, ha azon kapod magad, hogy nem tudsz hatékonyan teremteni, akkor csak kezdj el szerepelni! Játszd el! Ez tényleg működik! Amikor úgy sétálsz, mint egy Mester, akkor azzá is válsz! 

Egy részed erre most azt mondja: - De ez csak egy szerep! - Igen, azt állítom, hogy ez tényleg csak ez szerep, egy előadás. A Lélek, a Szellem szerepe, aki az emberi lény szerepét adja elő éppen. Amikor elkezdesz úgy sétálni, járni-kelni mint egy Mester - ahogy ezt egy páran már gyakoroljátok az itteni bazárokban - akkor azonnal ezt az energiát kezditek magatokhoz vonzani, még akkor is, ha nem hiszitek el.

Mert tudjátok a hiedelmek mentálisak. A hiedelmek valójában nem energetizálnak semmit, nem hoznak be semennyi energiát. Nagyon mentálisak és korlátozottak. De amikor elkezdesz úgy tenni, mint ahogy egy Mester tenne, vagy úgy, mintha rendelkeznél a bőséggel, akkor az azonnal megváltoztatja az energia
dinamikákat, és ezért az ÚGY IS LESZ!

Ez ennyire egyszerű, ennyire szó szerinti.

Ha bajba kerülsz, csak kezdj el szerepelni! Tégy úgy, mint egy Mester! Tégy úgy, mintha bőségben élnél.
Amikor elmész egy áruházba vagy egy étterembe, tégy úgy, mint aki megérdemli a jó kiszolgálást. Tégy úgy, mint aki elegáns és kifinomult, és akkor pontosan ugyanilyen energiát vonzol magadhoz.

És ha azon kapod magad, hogy problémáid adódnak más emberekkel, az csak azért fordulhat elő, mert
olyan módon adod elő magad, ami ilyen típusú embereket vonz az életedbe. Kezdj el Mester módjára cselekedni, járni-kelni! Ez tényleg ennyire egyszerű. Tényleg. Úgy értem, ez nem egy játszma. Ez nem valami trükk. Hanem teljességgel valóságos. Járj úgy, mintha Mester lennél!"

~Adamus ~ Részlet a Szabadság Urai című 2013-as egyiptomi túra anyagából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése