2013. április 15., hétfő

A továbblépés fontossága...Kuthumi


Tudod, minden egyes tudati részecske, minden egyes energia részecske saját létformával, saját egyedi személyiséggel rendelkezik. Minden egyes tudati részecske egyfajta megértéssel bír önmagáról, és ragaszkodik saját magához. Nem akarja az elengedést, mert azt egyenlőnek tartja a halállal, ahelyett, hogy átalakulásként és fejlődésként tekintene rá. Ezért van az, hogy minden egyes energia részecske próbál kitartani a személyisége mellett, pontosan úgy, ahogy egy kisgyerek is tudja, hogy elérkezett a változás ideje, elérkezett annak az ideje, hogy valami nagyobbá váljon, de közben mégis hajlamos ellenállni a változásnak.

Tudod mit akar az a kis energia részecske? A szülői - a teremtői - energiát akarja, azt akarja, hogy az megnyugtassa, hogy minden rendben lesz. Mert ez a részed valamiért fél, nem tudja biztosan mit tartogat számára a holnap, nem tudja mi lesz, ha otthagyod az állásodat, ami már egyébként sem érdekel, nem tudja mi lesz, ha kiszállsz abból a kapcsolatból, ami a régi karmán alapult. Mindezek az energiák csak a szülői ént akarják, a teremtő ént, aki eljön hozzájuk, és megnyugtatja, biztosítja őket arról, hogy minden rendben lesz.
És akár egy kisgyereket, kézen fogja ezeket az energiákat, és azt mondja nekik: -Eljött az idő. Elérkezett annak az ideje, hogy  továbblépjünk, tovább fejlődjünk.
A múlt soha nem lesz elfelejtve. A múlt soha nem lesz eltemetve. A múlt Újdonsággá alakul át, annak potenciáljává alakul, Aki Vagy.

Minden egyes apró kis gondolatod saját személyiséggel rendelkezik. Minden apró kis félelmed olyan mint egy kisgyerek. Minden egyes elakadt, beragadt energia valójában fel akar oldódni. És ti kedveseim, átvezethetitek ezeket a részeiteket a saját Új Energiátokba. Menjetek oda és beszéljetek hozzájuk- azokhoz az apró kis félelmekhez. Tegyük fel, hogy éppen attól félsz, hogy valami baj van a testeddel - hogy esetleg éppen egy betegség van kialakulóban benne. Pedig az nem más, mint egy elakadt, beragadt energia részecske. Ennyi az egész. Egy olyan energia részecske, aki ragaszkodik a saját korábbi elképzeléséhez.
Ti pedig odamehettek, és beszélhettek ezzel az energia részecskével. Mondjátok el neki, hogy eljött az elengedés ideje. És, hogy többé már nem kell, hogy a korábbi, ifjonti elképzeléséhez ragaszkodjon. Új energiává alakulhat, fejlődhet. Mondd el neki, hogy valahol a testedben már ott van ennek a  sugárzó, egészséges és életteli biológiának a Szabványa. És, hogy ez az egészségtelen sejt itt és most meggyógyíthatja magát nyomás, erőlködés, mentális önfegyelem, sőt még fókusz nélkül is." Az egyszerű megengedéssel."

~Kuthumi~ Részlet a 2006. decemberi Shoudból, aminek a címe?  "A filozófia halott"  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése