FRISS

Kapcsolat


A blog szerzője
Telegdi Ildikó vagyok, a Shaumbra anyagokat fordítom magyar nyelvre. 2005-ben találkoztam először az anyagokkal, és már az első pár anyag elolvasása után tudtam, hogy mindig is ezt a mély bölcsességet kerestem, és végre Otthon éreztem magam. Tudtam, hogy nem kell többet keresnem, mert itt minden emlékeztetőt megtalálok, amire csak szükségem lehet az Új Energia integrálásához.  Előtte is sok spirituális élményben volt részem, szinte mindent elolvastam, ami csak a kezem ügyébe került a spiritualitással kapcsolatosan, ahogy ez általában lenni szokott a felébredés kezdetekor. Azóta persze sok minden megváltozott bennem is, és az életemben is. A folyamat nálam is beindult, elkezdődtek az elengedések, és a tudati megnyílások, ami sok kihívást okozott a korábbi életemhez képest. A sok változás ellenére, van egy dolog, ami nem változott bennem azóta sem. Ugyanolyan határtalan szenvedéllyel várom és fordítom a Shoudokat ma is, mint a kezdetekkor. Külön öröm számomra, hogy az amerikai online Shaumbra Shoppe-ban megvásárolható többi magas tudatosságú Tobias, Kuthumi és Adamus üzenetet is fordíthatom magyar nyelvre, és akit érdekelnek ezek az emlékeztetők, itt, a blogom "Magyar nyelven megvásárolható Shaumbra anyagok" menüpontja alatt megtalálhatják és megvásárolhatják a szívükhöz közelállókat.


Remélem Te is ugyanakkora örömödet leled a blogon található Lélek emlékeztetőkben, mint én, és azt is szívből remélem, hogy segíti az Önvalódhoz való visszatérésedet.

Az oldal az AndreaGrafika munkáját dicséri, amit nagyon köszönök :)

e-mail: telegdi.ildiko66@gmail.com

Fotó: AndreaGrafika(C)

11 megjegyzés:

 1. Köszönöm a fordítást.
  Tamás

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Először is köszönöm a munkád a fordításokkal és más inspiráló posztokkal!
  Fel vagyok iratkozva a posztjaidra, RSS-ben veszem a frissítéseket, de a shoudokról sosem írsz posztot, "csak" bannerként kerül ki az új fordítás, így rendre hetekkel később jut el hozzám az új anyag (eddig a shaumbra magyar oldalán követtem, de ott sem mindig jelent meg az RSS-hírfolyamban, így hozzád is feliratkoztam :) )
  Kérdés: Megoldást jelent erre, ha emailben is feliratkozom, vagy úgy sem fogok értesülni, amikor megjelenik az új shoud fordításod? Ha emailben sem értesül erről a feliratkozó, akkor lehetek olyan szemtelen/pofátlan (amelyiket igaznak érzed :) ), hogy megkérlek, hogy az új fordítás közzétételekor írj egy rövid emlékeztetőt róla posztként is? :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Lejla :)

   Köszönöm a leveledet.:)

   Az a helyzet a shoudokkal, hogy ha esetleg nem tudnád, akkor most elmondom :), hogy minden hónap első szombatján van élőben a Shoud az USA-ban, aminek az élő szinkrontolmácsolását is meg szoktam hirdetni.

   Ezt követően pedig általában hétfő reggelre teszik fel az angol nyelvű átiratot. Én pedig általában keddenként már fel is teszem a blogomra a fordítást az oldal tetejére, ahonnan azonnal olvasható. Nem nehéz ezt megjegyezni, ha az ember tud erről. :) Vagy esetleg csinálj róla emlékeztetőt magadnak a telefonodon - ez csak egy ötlet :):) :)


   A másik dolog pedig az, hogy a Facebookon is van egy oldalam, szintén LélekForrás a neve. Ott azonnal közzéteszem, ahogy felkerül a Shoud fordítása a blogomra.

   Remélem ezzel is tudtam segíteni :)

   Szeretttel:

   Ildi

   Törlés
  2. Szia, Ildi!

   Köszönöm, ezekről nem tudtam eddig (csak a shaumra-oldalt figyeltem, oda pedig viszonylag rapszodikusan kerültek ki az új hírek :-) )

   Törlés
 3. Kedves Ildikó!
  Írnom " kell" arról, hogy nagyon hálás vagyok a munkádért és köszönöm!!! ( Engedd meg nekem, hogy tegezzelek, mert közel érezlek magamhoz)
  Fejlődésemben sarkalatos, meghatározók voltak ezek a shoudok, ahogy írod, mint Neked is.
  Elejétől, 1999-es Tóbiás anyagoktól olvastam, olvasom ( néha többször is) folyamatosan. Mindezt másfél év alatt elég természetesen, könnyedén tettem magamévá, mintha haza érkeztem volna. Ez által minden nagyon gyorsan került a helyére, kapott értelmet életemben.
  Nagyon gazdag lett az életem, természetesen nem anyagilag, mert az már voltam (és most egy fityingem, se tárgyaim nincsenek), de lelkileg és nem utolsó sorban szabadság csodálatos élményeit élem. Nincsenek akadályok, küzdelmek, mert amikor jön valami ami rossznak látszó dolog, már mosolygok és engedem, mert minden energia engem szolgál. Régen még ezt nem így fogtam fel. Mikor történik az emberrel valami azt minősíti, jó - rossz, és nem is tudja az adott pillanatban levő esemény mennyire szükséges. Én már bármilyen eseményt örömmel fogadok.
  Így az életem eseménytelennek tűnik, de mikor a világ kinyílt csodákat élek meg ebben a folyamatosan táguló világegyetemben.
  Tanítanom kéne - mondják, de aki megtalál engem annak el is mondom. Nem érzem szükségemet, "önző módon, lehet", hogy tudásom szórjam. Teszik ezt annyian.
  Mégegyszer Nagyon Köszönöm. Marton Erik

  VálaszTörlés
 4. Kedves Ildikó!
  Tud abban segíteni, hogy miként lehetséges Adamustol az "Ősi Vérvonal" című anyaghoz hozzájutni magyarul?
  Köszönöm
  Lévai Eliza

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Eliza! Ezzel kapcsolatosan arra szeretnélek kérni, hogy legyél szíves írjál nekem egy emailt, a fent található email címre. Köszönöm.

   Törlés
 5. köszönöm a forditasokat Ildiko
  dally Münchenböl

  VálaszTörlés
 6. Üdvözletem Kedves Ildikó!

  Köszönöm szépen a fordításokat. Sehol sem lelem az interneten a Tóbiás anyagok magyar fordítását,pedig régen fenn volt. Mi történt vele?

  VálaszTörlés
 7. Lélek és lelkizés az kettő! Üzletté silányítani, meg undorító!
  Minden ember számára önmaga érzékelése és megismerése a legkívánatosabb, és ezért természettől van meg minden emberben az életre való törekvés Arisztotelész!
  Kapcsoljunk össze két fogalmat: lélek és lelkiismeret, az emberek számára a lelkiismeret a kézzel foghatóbb. Mi a lelkiismeret?

  Lélek szó jelentése: Az öntudatos személy az elméjével együtt; azoknak a szellemi tényezőknek az összessége, amelyek együtt megelevenítik a testet; az éltető forrás a testben. (lexikon szócikk)
  . A lélek lényünk magasztos fele, állandóan fölfelé törekszik, ahogy a gyertya lángja, szüntelenül igyekszik minket az Örökkévalóhoz kapcsolni. Próbáljon ám a test a földön marasztalni – a lélek képes minket ezen túl is felülemelni.
  A „lélek” szó az ember anyagtalan és anyagi valójára is utalhat. Ellentétben azzal, hogy az ember szellemmel rendelkezik, ő maga lélek.

  VálaszTörlés