2024. május 15., szerda

Kedves Olvasók!

Bizonyára többen értesültetek arról a szomorú hírről, hogy Ildikó többé nem fogja tudni vezetni a blogot ebben az életében. Emlékére továbbra is látható és olvasható marad a LélekForrás blog, ami élete egyik nagyon fontos részét képezte.

A Fény kastélya - Ildi emlékére a blog kezelőjétől


9 megjegyzés:

  1. Csak innen ismertem. Remek csaj (volt). Valahogy éreztem már korábban a hangján. Nincsenek véletlenek, bármi is történt.
    Hálás vagyok, hogy amíg köztünk volt, addig és pont olyan volt amilyen volt.
    És amúgy is, .......
    Ő már örökké él, a szívünkben, és ha beengedjük bennünk, a lelkünkben, és így akár a mindennapjainkban is, s nem úgy, mint egy kísértet.

    Részvétem minden közelállójának.
    Sosem feledjük!


    Üdv.: Mária

    VálaszTörlés
  2. Nagyon megrendített, hogy Ildi elment, szabályosan űrt érzek, pedig nem ismertem személyesen, de része volt az életemnek a hangja, a munkája, amit a Lelek forrással adott Nekünk. Köszönet a sok évért, amivel lehetővé tette, hogy magyarul olvassuk és hallgassuk Adamust , Tobiast és a Többieket. Nagyon köszönöm. Namaste

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, Telegdi Ildikó, hogy 2020 decemberében " véletlenül " megszólítottál egy you-tube felvétellel! Innen indult a shaumbraságom ebben a földi létben. Köszönöm! Jó utat a Fényedben!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a sok fordítást, a bepillantás lehetőségét Adamusz világába! Köszönöm, hogy megosztottad a a tudásod velünk!

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. Drága Ildikó! Végtelen hálával köszönöm az összes csodálatos energiát, amit az oldalon lévô anyagokba raktál és azon túl is. Nincs elválasztás, mindig együtt vagyunk. Köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Nyugodj békében! Köszönjük, hogy itt voltál nekünk. Vajon lesz majd valaki, aki folytatja a fordításokat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva, igen szerencsére van folytatás.🥰😇 Keress rá facebookon a Bíbörkörmagyarul oldalra.

      Törlés
    2. Köszönöm az információt.

      Törlés