2013. április 7., vasárnap

Az érzékiség....Adamus


Az angyalok a természetüktől fogva érzékiek. Ez az érzékiség minden porcikájukat áthatja. Az érzékiség azt jelenti, hogy szeretnek tapasztalni, mert végeredményben a tapasztalásban rejlik a Szellem és az Isteniség öröm érzése, örömérzete. A kifejeződés öröme. Ezért az angyalok nagyon érzékiek - és ezt imádják.

Az érzékiség érzést jelent, azt, hogy tudatában vagy az érzéseidnek,  megengeded magadnak, hogy érezd az érzéseidet, és többé ne fojtsd el őket. És tudjátok óriási különbség van az érzések és az érzelmek között. Az érzelmek az elme utánzatai az igaz érzések helyett, az igazi érzések pedig érzéki tapasztalások, átélések.

Imádom kimondani ezt a szót, hogy érzéki - mert még mindig van bennetek egy kis ellenállás ezzel a szóval kapcsolatban. Tudsz érzéki lenni?

És ekkor az elme beugrik, és azt mondja: . Á, szexuális. Nos nem, nekem nem lenne szabad szexuálisnak lennem. - Kérlek benneteket, engedjétek már el azokat az egyházi életeiteket!

És inkább, ha ezt választod, akkor adj engedélyt magadnak arra, hogy újra érzéki legyél, hogy újra érezz és érzékelj! Ennek nem kell rossznak lennie. Ettől nem kell, hogy a kundalinid áramolni kezdjen, vagy bánom is mit tegyen, mert néha nem is tudom miket csináltok. 

Az érzékiség az, amikor magadba szívod a levegőt, és érzed azt az édes illatot. Vagy ez én lennék?

Az érzékiség az, amikor a testedben vagy, és érzel egy kis -csa-csa-csát a testedben. Csa-csa. Ezzel akarnám szépen kifejezni  azt, hogy szereted magad, és szereted a testedet.

Az érzékiség -a mosoly. Amikor mosolyogsz, és közben érzed, hogy ez a mosoly jóval túlterjed a szádon. Á!

Az érzékiség az, amikor egymás szemébe néztek, és ettől nem érzed kellemetlenül magad.  

Az érzékiség az, amikor megengeded magadnak drága lélek, hogy mélyen benne létezz ennek az életnek a megtapasztalásában, megéléseben. 

Az érzékiség az, amikor lehetővé teszed magadnak, hogy érezd a melletted ülő személy energiáját úgy, hogy közben nem tartasz, nem félsz attól, hogy bármit is el akarna venni tőled.

Az érzékiség az, amikor a hasadban lévő energiák újra elkezdenek hullámozni, mert már nem szorítod vissza és nem fojtod el őket, 

Az érzékiség az, amikor már nem vesz körbe téged az a buborék éjjel-nappal. Amikor lényegében képes vagy magára az Életre megnyílni.

Az érzékiség az, amikor hallgatod a zenét, és közben hallod a saját lelkedet is egyszerre, egy időben. 

~ Adamus ~ Részlet a Szabadság Urai, 2013-as egyiptomi út anyagából ~





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése