2013. április 12., péntek

Engedd el az elvárásaidat....


Tudtátok, hogy ez elvárásoknak, vagy mögöttes motivációknak az a meghatározása, hogy egy helyzetben egy általad kívánatosnak tartott végeredményre számítasz? Az energiádat egy általad kívánatosnak tartott eredményre helyezed. Drága barátaim, ahol ott az elvárás, ott a dualitás játékát játszod. Pont. Ott számítasz egy bizonyos végeredményre. Hagyj fel az elvárásoddal vagy mögöttes motivációddal, és így felhagysz a dualitással is. Engedd el az elvárásodat, és máris lehetővé teszed magadnak, hogy belépj az Új Energiába! Ez az, ami kívül helyez téged a dualitás birodalmán, és bevisz egy új tudatosságba, mégpedig a felemelkedés tudatosságába, ami nem a kettőre, a kettősségre, a dualitásra vagy a polaritásra helyezi a fókuszt. 

Drága barátaim, ne legyenek elvárásaitok, hátsó szándékaitok! Ó, ez óriási kihívást fog elétek állítani! Meztelennek fogod magad érezni az elvárásaid nélkül.Úgy fogod érezni magad, mint akinek nincs gerince.
Úgy fogod érezni magad, mint egy erőtlen medúza, mert egészen eddig az elvárásaitok adtak nektek erőt, mégpedig nagy erőt! Amikor erősek voltak az elvárásaitok, akkor ti is erősek voltatok. Erősek voltatok a Fényben vagy erősek voltatok a Sötétben. Erősek voltatok a dualitás harcában. És ezért most egy ideig bizonytalannak, reszketegnek érezhetitek magatokat. Akár egy elvárásokat nélkülöző zselatinos süti! És talán elkap a kísértés, hogy visszaszaladj a dualitásba, ahol fellelhető az elvárások biztonságos takarója.

Nagyon erős elvárásaitok voltak az elmúlt évek során. Fénymunkásoknak hívtátok magatokat. Csodálatos létezőknek. Ez egy takaróként védett benneteket a körülöttetek lévő világtól, és ettől a takarótól jól éreztétek magatokat: - A Fény harcosa vagyok! - mondtátok. - A dualitás harcát vívjátok - mondjuk erre mi.

~Tobiás ~ Részlet a Felemelkedés Sorozat 7. Shoudjából, aminek a címe: Ne legyenek elvárásaitok!

   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése