2020. március 2., hétfő

Adamus Saint-Germain a koronavírusról 2020



Itt, ebben a you tube videóban meg tudjátok hallgatni mit mondott Adamus a koronavírusról.


Itt pedig el tudjátok olvasni ennek a videónak a fordítását.



B í b o r  K ö r

Felvételre került: 2020 február, Kona, Hawaii
Adamus Saint-Germain közreműködésével
Geoffrey Hoppe csatornázásában
Linda Hoppe segítségével


FONTOS MEGJEGYZÉS: Ez az információ valószínűleg nem neked való, amennyiben nem vállalsz teljes felelősséget az életedért és a teremtéseidért.

© 2020 Crimson Circle IP,Inc. Minden jog fenntartva.
Szabadon megoszthatod ezt a szöveget annak teljességében, egy nem kereskedelmi alapon, nem pénzért, beleértve ezeket a megjegyzéseket is. Minden más felhasználás esetén Geoffrey Hoppe írásos engedélyére van szükség.
Adamus® a Bíbor Kör – Crimson Circle védjegye.



 
LINDA: Üdvözlünk titeket! A Bíbor Körtől Geoff és Linda vagyunk itt. Itt vagyunk az Ahmyo Villában és a koreaiak számára tartunk egy eseményt, és Adamus menet közben elkezdett a koronavírusról beszélni.

GEOFF: Igazából már a legeleső ülésen beszélt erről. Tudom, hogy az ittlévő  koreaiak részéről nagy volt az aggodalom, mert a járvány kitörése elég jelentős méretű volt. Adamus az egész tanfolyamot a koronavírusról történő rövid megbeszéléssel kezdte, és azt gondoltuk, hogy az egész világon minden Shaumbra számára érdekes lehet erről Adamus nézőpontja.

A tanfolyamon fordítás történt, ezért a beszéd üteme kicsit lassabb a megszokottnál, de tényleg azt gondoltuk, hogy ez az információ mindenkinek jól fog jönni. Ingyen le lehet tölteni ezt az anyagot, és szabadon meg lehet osztani.

Akkor jöjjön Adamus, aki a koronavírusról beszél. A felvétel február 26-án történt, itt, Hawaii-on, Konán.

ADAMUS: Akkor beszéljünk erről a koronavírusról! Ó! Kicsit rátok ijesztett? (vki azt mondja: - Igen!) Kicsit aggódtok?

Koronavírus. Honnan kapta a nevét? Tudja valaki, hogy mit jelent a korona szó?

SHAUMBRA 1: (nő). Nap.

ADAMUS: Nap? Igen, köze van a naphoz. Valószínűleg. A korona egy spanyol szó, és úgy 300 évvel ezelőtt volt a legnépszerűbb. Az eredeti szó a „la corona”. La corona, vagyis a korona. A koronát régen Spanyolországban csak az uralkodók, a királyság használhatta – tehát a korona szó, a királyokra és a királynőkre hivatkozik. Érdekes.

A korona továbbá kört is jelent, amivel a napra is szoktak hivatkozni, a nap gázos fényes foltjaira. De a szó eredeti jelentése a korona. És ennek mi köze egy vírushoz? Hát nézzük csak meg, hogy mi is egy vírus.

Minden vírus mindössze az emberi tudatosság egyensúlytalanságát jelenti, legyen szó akár fizikai, akár mentális vírusról. A szexuális energia vírus, amiről Tóbiás beszélt évekkel ezelőtt, a feminin és a maszkulin energiák egyensúlytalanságáról szól. A vírusnak nincs elvárása vagy szándéka. Egyszerűen csak azért van jelen, mert ott van egy egyensúlytalanság – egy egyensúlytalanság – és a vírus azért van ott, hogy kitisztítsa azt az egyensúlytalanságot, és megpróbálja újra harmóniába hozni a dolgokat.

Feltehetően már tudjátok, mivel már beszéltem róla, hogy az energia mindössze kommunikáció.  Az összes energia nem más, csupáncsak egy dal, egy kommunikáció. És amikor az energia kibillen a harmóniából, a rezonanciából, akkor egyensúlytalanná válik, és természetes módon vissza kell térnie az egyensúlyi állapotába. Az összes energia a megoldást és az egyensúlyt keresi. Vagyis, ha az energia dala kibillen az egyensúlyból, akkor valami majd történni fog annak érdekében, hogy visszavigye az egyensúly állapotába. Ez az egyik dolog, amit a vírus tesz. Néha egy fizikai vírus egy egyszerű módja annak, hogy kitisztítsa a testedből az energia egyensúlytalanságokat.

A hagyományos influenzát mindenki elkapja. A hagyományos influenza az rendben van. Kitisztítja a mérgeket és az egyensúlytalanságokat a testedből. Egy célt szolgál. Általában egy évben egyszer, vagy kétévente egyszer elkapsz egy kis influenzát, vagy megfázást. Ez arra lett tervezve, hogy az energiádat újra egyensúlyba hozza. Ez egy jó időszak arra, hogy 2-3 napig az ágyban feküdj, teát kortyolgass, rosszul érezd magad, összegömbölyödj és nézz valami jó műsort a tv-ben, már ha egyáltalán adnak valami jót a tv-ben. Bármit tehetsz ilyenkor, csak a facebook-ra ne menj fel! Mert az borzasztó, amikor influenzás vagy. Egyszerűen csak szörnyű. (nevetések)

De itt van nekünk most ez a speciális koronavírus, ami sok mindent csinál. Nagyon felkelti az egész világ figyelmét. A ti országotokban – Dél-Korában – ezt járványos méretűnek tekintik. Mindenki emiatt aggódik. Mindenki fél kimenni a lakásából, fél az érintkezéstől, az érintéstől, fél elmenni enni egy étterembe, vagy szexelni valakivel. Na jó, talán a szextől nem félnek, de minden mástól félnek. (nevetés)

Érezzetek bele most egy kicsit a koronavírusba! A koronát a fej tetején viselik. Miért van hatással most ez a vírus a bolygóra? És még úgy két, három vagy talán 6 hónapig is hatással lesz a világra. És ez teljes őrületet okozhat, és ezt most komolyan mondom. És persze ott a média meg a hírek, amik meg ebből táplálkoznak. Kimondják a „repülőtér” szót, és máris mindenki fél kimenni a reptérre.
Tehát ez egy nagyon érdekes vírus. A világ gazdasági egyensúlytalansága miatt van jelen. Ez egy gazdasági vírus, de influenzaként mutatkozik meg. Tudjátok hatalmas egyensúlytalanság van jelen most a bolygón a gazdaság, a pénzügyek területén. Persze ez már nagyon régóta így van, de most ezt tényleg a felszínre jön.  Kevesen vannak, akiknek nagyon sok van, és sokan vannak, akiknek nagyon kevés van.

A bolygón lévő mai, modern technológiával nem lenne szabad léteznie az egymilliárd embert érintő szélsőséges szegénységnek. Ennek nem lenne szabad így lennie. A technológia rendelkezik azzal a képességgel, hogy egyenlő játékteret biztosít mindenki számára. Akár szuper gazdag vagy, akár nagyon szegény vagy, mégis mindenki rendelkezik azzal a képességgel, hogy legyen mobiltelefonja, amivel pedig azonnal össze tudsz kapcsolódni a világ bármelyik részével, bármire rákereshetsz, és igazából bármit megtehetsz.

A technológiának az az egyik szépsége, hogy képes demokratizálni a bolygót. Vagyis mindenki ugyanolyan hozzáféréssel rendelkezik. Az, hogy ezzel a hozzáféréssel mit kezdesz, az már rajtad áll persze, de ez mindenkinek a rendelkezésére áll. Ez nem csak egy kis csoport kiváltsága, aki rendelkezik ezzel az összes információval és adattal, miközben mindenki más számára ez nem elérhető. Nem, az egész bolygón mindenki rendelkezik vele.

Ahogy a technológia végigsöpör az egész bolygón, sok gazdasági egyensúlytalanságot meg kellene semmisítenie. És itt most nem a szocializmusról vagy a kommunizmusról beszélek. Azok nem gazdasági ideológiák vagy alapelvek. Azok valami egészen mások. Én itt most arról beszélek, hogy ezen a világon nem lenne szabad az embereknek éhezniük. Rengeteg étel van ezen a bolygón, és temérdek sok lehetőség van még több élelem termesztésére. Minden egyes nap több élelem kerül kidobásra, pazarlásra, mint amennyi elég lenne az összes ember számára, beleértve ebbe azokat az embereket is, akik éheznek. Az élelmet kidobják a farmokon, a földeken, a termelő helyeken, mert nem tudják azt eljuttatni a piacra. Az ételt kidobják az éttermekben, mert az emberek túl sokat rendelnek, és nem esznek meg mindent. Az étel kidobásra kerül, mert a szezon véget ér és nem tudnak vele mit kezdeni. Az élelem elosztása okozza a problémát.

Vannak a világon olyan kormányok és diktátorok, akik visszatartják az ételt, az élelmet az emberek elől. Akadnak olyan országok ebben a világban, akik annyira nagyon korruptak, hogy képtelenek egy hatékony elosztási rendszert működtetni – hogy a termőföldről a végfogyasztóhoz eljusson az élelem. Pedig ez teljes mértékben rendelkezésre áll, mégis, ennek ellenére az emberi tudatosság korruptsága ezt megakadályozza.

Jelenleg a bolygón a legtöbb helyen – nem mindenhol, de a legtöbb helyen – nagyon sok munka, álláslehetőség van. És ha nem akarsz valaki másnak dolgozni, akkor ma már egy számítógéppel és az internettel létrehozhatod a saját üzletedet – egy csettintésre – könnyedén, pár nap alatt. Pár nap alatt.
Vagyis jelenleg minden adott a bolygón, hogy az emberek mindenhez hozzáférhessenek, hogy legyen mit enniük, legyenek árucikkeik, hogy ott legyen számukra az orvosi, egészségügyi ellátás, de ennek ellenére, mivel még mindig itt van ez a korrupció - ez okozza az egyensúlytalanságot. És erről szól ez az egész koronavírus. Tudjátok, a korona azt jelenti, hogy csak a királyoknak és a királynőknek jár, és senki másnak. Ezért is hívják koronavírusnak. Persze ebbe nem gondoltak bele, mégis ez a mögöttes energiája. Érdekes.

Akkor hát mit fog ez a vírus tenni, azonkívül, hogy megöl pár embert, és sok félelemet teremt a bolygón? Igazából nagyon kevesen fogják megérteni, hogy a korona vírus energetikailag mit képvisel, hogy mi a mögötte lévő átfogó elmélet. A vírus az előttünk álló hónapokban nagyon sok gazdasági fennakadást, akadályt fog teremteni. Gazdasági fennakadásokat, szakadásokat. Figyeljétek a híreket, hogy az üzemek, gyárak az egész világon bezárnak, hogy teljes városokat zárnak le, hogy a nagy óceánjáró turista, kiránduló hajók konganak majd az ürességtől, és a repülőkön is alig lesz egy-két utas. Mindenki otthon fog ücsörögni és aggódni emiatt a dolog miatt, és ez hatással lesz a gazdaságra. Ez hatást fog gyakorolni a bolygó pénzügyeire egy darabig. Aztán majd minden rendeződik, visszatér, és rendben lesz. De az összes aggodalomra vonatkozóan segíteni szeretnék, hogy megértsétek, hogy mi is zajlik valójában ezzel az egész koronavírussal. Végsősoron ez egy gazdasági egyensúlytalanság.

És mit jelent ez személyesen a számodra? Talán semmit. Mit jelent ez a számodra? Ha attól félsz, hogy esetleg elkapod ezt a vírust, akkor tudod, hogy a félelem lényegében ezt magához fogja vonzani. És ha attól félsz, hogy esetleg elkapod te is, akkor érezz bele a saját gazdasági egyensúlytalanságodba! Nevezzük ezt bőséged egyensúlytalanságnak! Ott van ez az életedben? Bőségben élsz az életedben, vagy pedig éppen, hogy csak eléldegélsz valahogy? Gondot okoz kifizetni a számláidat? Küzdelmet jelent? Kifogásokat gyártasz magadnak arra vonatkozóan, hogy miért nincs több pénzed? – Mert rossz a családod, rossz munkád van, nem vagy valami okos, vagy más emberek akadályoznak meg ebben? - Ezek mind energia egyensúlytalanságok.

Pedig annyi bőségben lehetne részed, amennyit csak akarsz. Úgy értem a bőség nagyon könnyű. Minden bőség a tiéd lehet, amit csak akarsz. De amennyiben még mindig ragaszkodsz azokhoz a réges-régi bőség problémákhoz, akkor az olyan dolgok, mint amilyen a koronavírus, rád fog ijeszteni.
A Shaumbrával az egyik óriási probléma a bőség volt az évek alatt. Amikor nincs pénzed. És ennek oka legnagyobbrészt az a régi spirituális hiedelem, hogy ahhoz, hogy spirituális legyél, szegénynek kell lenned, nem lehet sok pénzed. És mégis, ez honnan származik? Ez a legőrültebb dolog, amit valaha is hallottam. De mégis sok világvallást ezt hirdeti, miközben pénzt kér a híveitől a saját maga számára, miközben ott van nekik az a rengeteg palota, művészeti alkotás, meg a Vatikán és minden egyéb – és közben meg a szegényektől kérnek pénzt.  

Akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet!

Úgy éreztem, hogy ezzel a koronavírussal a legjobb elkezdeni ezt a tanfolyamot, mert ennek most nagyon sok köze van a bolygóhoz, sőt még a te utazásodhoz is – ahol hagyod, hogy az energia szolgáljon téged. Figyeljétek a következő pár hónapban, ahogy ez a vírus járványként terjed el az egész vikágon. Figyeljétek milyen hatást gyakorol a bolygó gazdaságára. Érdekes.

Fordítás: Telegdi Ildikó /LélekForrás/ lelekforrasblog.blogspot.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése