2015. január 27., kedd

A kapcsolatokról




Az alábbi igazságot vedd fontolóra! Ha valakinek meg kell változnia annak érdekében, hogy tökéletesen passzoljon hozzád, akkor ez azt mutatja neked, hogy ebben a pillanatban az a személy nem illik össze veled. Rengeteg sok szorongást és szívfájdalmat spórolsz meg magadnak, ha képes vagy elfogadni az embereket pontosan úgy, ahogy vannak, és ha az életben az alapján hozod meg az ilyen jellegű döntéseidet, hogy a másik ember energetikailag jól illik-e hozzád, a te igazságodhoz, ahhoz, aki vagy.



Vannak, akik erre azt mondják: - De Gabriel, teljesen össze vagyok zavarodva. Mert az emberek mondanak dolgokat, utána pedig azzal ellentétes dolgokat tesznek. – Kedveseim, az emberek mindig a cselekedeteikkel mutatják meg saját magukat, továbbá azzal, hogy milyen érzéseket keltenek benned. Ez a személy azt az érzést kelti benned, hogy szeretve vagy? Azt érzed, hogy elfogad? Azt érzed, hogy tisztel, becsül téged? Érzed a gondoskodását? A törődését? Mi az átfogó esszenciája a kapcsolatnak? És itt most nem arról van szó, hogy régen hogy bánt veled, hanem arról, hogy a jelen valóságodban hogy bánik veled. És ha ez a kapcsolat nem egy örömteli, elégedettséggel járó egyesülés, akkor miért elégedsz meg ilyen kevéssel a magad számára? Miért ilyen keveset adsz magadnak? Ki kell lépned önmagad szeretetéből ahhoz, hogy ez a kapcsolat tovább tudjon folytatódni?



Ne áldozd fel a boldogságodat, az örömödet, a lehetőségeidet azzal, hogy arra vársz, hogy ez a személy megváltozzon. Mert kedvesem, az ő lelke pontosan azt tapasztalja meg, amit meg kell tapasztalnia, és senki sem tudja megmondani, hogy mennyi ideig kívánja ezt tapasztalni, illetve hogy meddig szükséges még számára ez a tapasztalás.



A kapcsolataitok sokkal örömtelibbek lennének és sokkal nagyobb megelégedést nyújtanának, ha pontosan olyannak fogadnátok el az embereket, amilyenek. Hiszen ti is a teljes elfogadást keresitek, nem igaz? Kivétel nélkül mindannyian kiváló energia szortírozók és vonzást gyakorló létezők vagytok. Hallgass a belső tudásodra! Ha megengeded, hogy kiragyogjon a fényed, és lehetővé teszed, hogy más is beléphessen a belső körödbe, aki biztonságot jelent, aki elfogadó, és aki rezonál a te igazságoddal, akkor végre valahára elkezded majd megtapasztalni azokat a megelégedéssel és örömmel járó kapcsolatokat, amire a szíved mindig is vágyott.



Gabriel Arkangyal/ Trinity Esoterics

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése