FRISS

2014. november 4., kedd

ElfogadásA megbocsátás egy olyan nyúl, amit hiába üldözöl, soha nem fogod tudni utolérni.Soha. Életeket tölthetsz ezzel.....nos, lényegében életeket töltöttetek azzal, hogy megpróbáljatok megbocsátani magatoknak amiatt a sok borzalmas dolog miatt, amit megtettetek, mert bizony sok borzalmas dolgot tettetek. Sokat. De ma lényegében azt a kihívást állítom elétek, hogy a megbocsátás és a felejtés helyett mi lenne, ha inkább emlékeznétek rájuk és elfogadnátok ezeket?

Mi lenne, ha mindent elfogadnál, amit valaha is tettél? Ha elfogadnád az összes kivételes dolgot, amit megtettél? Ha elfogadnád az összes gyáva tettedet, és az összes ostobaságodat és hülyeségedet is, amiket megtettél?

Tudjátok a megbocsátás egyetlen, igaz formája az elfogadás. Valójában az összes aspektusod - az összes megbocsátásra képtelen, és megbocsátást nem kapott részed - integrálásának egyetlen módja az, ha elfogadod őket.

Szeretnék írni egy könyvet, aminek valami ilyesmi címe lenne: - A megbocsátás a legnagyobb hazugság.Van fogalmatok arról, milyen elképesztően sok olyan lénnyel találkoztam a túloldalon, akik a halálukat, az átkelésüket követően szinte rögtön kétségbeesetten vágytak arra, hogy megbocsássanak nekik? És tudjátok mi történik ilyenkor.Visszatérnek egy másik életbe a Földön, ahol semmi másra sem vágynak, csak arra, hogy mindenki megbocsásson nekik. És soha senki nem fog neked megbocsátani..."

Adamus Saint-Germain/Geoffrey Hoppe csatornázásában

Részlet:A megrekedt energiák kimozdítása című anyagból - 2010.szeptember 12.
Hannover-Németország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése