2014. június 24., kedd

Élj szabadon



"Messzire jutottál az együttérzéssel - először is a saját magad iránti együttérzéseddel, másodszor pedig a többi ember iránti együttérzéseddel. Most már sokkal inkább tudjátok, hogy minden ember pontosan, tökéletesen és abszolút ott van, ahol az adott pillanatban szükséges lennie.

És hogy minden ember pontosan, tökéletesen és abszolút azt kapja, amire szüksége van, amit megteremt magának, máskülönben az nem úgy lenne, nem úgy történne. És ez ugyanígy igaz rátok is - azokra a dolgokra vonatkozóan, ami miatt befrusztrálod magad, mert az még biztosan szolgál téged valamiképpen, máskülönben nem lenne ott az életedben. Senki sem erőlteti ezt rád. Nincs rajtad semmiféle átok vagy bűbáj.
Minden, ami történik - legyen szó akár egy testi betegségről, akár az elme egyensúlytalanságáról - azért van ott, mert az tökéletes a számodra. És abban a pillanatban, amikor már nem az, rögtön eltávozik.

Azért mondom ezt, mert ma mély tapasztalásaink lesznek, és itt az ideje annak, hogy elengedj mindent, ami már nem szolgál téged.

És ez nem úgy megy, ahogy azt az elméddel gondolnád: - "Ó, ebbe a dologba már nagyon belefáradtam.....- legyen szó bármiről is."

Egyszerűen csak megengeded, hogy azok a dolgok, amik készen állnak az elengedésedre, elengedésre kerüljenek. Ez igazából nem is elengedés. Lényegében ez csak transzmutáció. Nem az történik, hogy megszabadulsz a dolgoktól úgy, hogy egy halomba állítod őket. Hanem az történik, hogy fogod mindannak a bölcsességét amit megtanultál és amit átéltél, és lepárolod.

Mindezt a bölcsességet a Lélek tiszta bölcsességévé párolod."



~ Adamus St.Germain ~
Tudatosság póráz nélkül
2014. május, Szlovénia, Bled

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése