FRISS

2013. január 13., vasárnap

A kétség - Tobias

"Tehát Shaumbra, rendelkeztek ezzel az óriási tudattal, tudatossággal, és mégis mi történik? Az, hogy bekúszik a kétség. Márpedig a kétség egy nagyon nehéz és kihívást jelentő dolog. A kétség volt az, ami felemésztette a mi drága Freud professzorunkat. A kétség az, ami leblokkol benneteket.

És érdekes, hogy vannak, akik nyitottabb elmével, spirituális hajlammal rendelkeznek, és olyan dolgokról beszélnek, mint a negativitás. Rengeteg könyvet írtak már a negatív gondolkodásról. Arra lettetek tanítva, hogy zárjátok ki a negatív gondolataitokat, hogy ne beszéljetek és ne gondolkodjatok negatívan. És ez már önmagában is nagyobb problémát okoz, mint ha nem tennétek ezt. Mert ezzel megtagadjátok azokat a részeiteket, amik nagyon is valóságosak. A negatív dolgok nagyon, de nagyon is valóságosak. A negatív csodálatosan kapcsolódik a pozitívval, és amikor hamis pozitívat próbálsz teremteni, akkor az egy természetellenes energia áramlást hoz létre. És ez a természetellenes energiaáramlás egy ellenállást hoz létre az energiádban, te pedig stagnálni fogsz. És amikor így leáll az energia, akkor azonnal az elmédhez fordulsz, és onnan várod a szabadulásodat. Ettől persze még jobban leáll minden, és ekkor jelenik meg a depresszió, az öröm hiánya, a szenvedély hiánya és az összes többi tünet.

Ahelyett, hogy megpróbálnátok pozitívan gondolkozni - negatív gondolatok nélkül - inkább vegyétek szemügyre a kétséget! A kétség az, amikor megkérdőjelezed, kétségbe vonod magad, és ez teljesen más, mint a negativitás. Lehetsz nagyon negatív úgy, hogy közben egyszer sem kérdőjelezed meg magad, amiben egy páran jelentős szakértelemre tettetek szert!

A kétség olyan, mintha egy nagyon torz, füstös és elmosódott tükörbe néznél. Amikor elkezded kétségbe vonni azt, Aki Vagy, és hogy miért is vagy itt, amikor nem követed a belső igazságodat, akkor annak látod magad, aki nem vagy, és a tükör, amiben magadat szemléled, nagyon erősen erre a részedre fog reagálni, és szintén ezt a kétséges részedet fogja neked visszatükrözni, és nem az igaz lényedet.

Amikor a kétség megjelenik az életedben, azonnal és természetesen leblokkolja az energia áramlást, és lényegében azt okozza, hogy energetikailag összenyomd magad. A kétség önmagában véve egy vírus, ami, ha bejut, akkor elkezd téged felzabálni, felemészteni. Elkezd darabokra törni, részekre szedni, ahogy ezt már Aandrah is felfedezte az Aspektológiával való munkája során. A kétség sorompókat, gátakat és falakat emel önmagad összes különféle részében. Az egyetlen kiút a kétségből....vagy hadd fogalmazzuk ezt másképpen...a legjobb kivezető út a kétségből az, hogy térj vissza ahhoz, amit valójában érzel és tudsz saját magadról, majd azt fejezd is ki!

Shaumbra, eddig kétségbe vontátok magatokat, ami egy igen érdekes megszorítást vagy torzulást okoz aközött a magas tudati szint között ahol tartózkodsz, és aközött, amit ténylegesen behozol vagy manifesztálsz az életedben. Jelenleg a kétség az, amit mi a sorompónak, gátnak nevezünk. A kétség maga a fátyol. A kétség az, ami a szó szoros értelmében fenntartja és megerősíti azt a dolgot, ami a fátyolnak neveztek. Mert a fátyol képezi azt az illuzórikus sorompót közted és az isteniséged között, a fizikai és a nem-fizikai között, amit a kétség felerősít." ~Tobias ~


Részlet a Kvantumugrás Sorozat 6. Shoudjából - Fordította: Telegdi Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése