2016. május 2., hétfő

Önmagad szeretete jobbá teszi a kapcsolataidat



       Tudtad, hogy önmagad szeretete jobbá teszi a kapcsolataidat? Amikor nem az alapján hozod meg a döntéseidet, ami számodra a legjobb, akkor sértettséget, neheztelést fogsz érezni. A sértettség, a neheztelés érzelme az, ami a leggyorsabban elpusztítja, szétmarja benned a szeretet érzését.

       Amikor olyan döntést hozol, ami nincs összhangban a valódi érzéseiddel, akkor a cselekedetedben ott lesz a harag és a neheztelés érzése. Vagyis automatikusan ellenállást fogsz érezni a cselekedettel kapcsolatosan. És akkor mérges leszel, hogy meg kell azt tenned, és magadra is mérges leszel, amiért beleegyeztél a dologba, és arra a személyre is mérges leszel, aki miatt ezt meg kell tenned, annak ellenére, hogy ebbe te magad egyeztél bele, sőt, esetleg te magad kínáltad ezt fel neki.

       Ennek az az oka, hogy olyan választást hoztál, ami nincs összhangban a saját szükségleteiddel, és ez a neheztelés vagy sértettség érzése azt fogja okozni, hogy hajlamos legyél kirobbanni, ami által kiszámíthatatlannak és veszélyesnek fogsz tűnni a másik számára, vagyis a biztonságos érzés hiányát fogja így tapasztalni. Sőt, ez a benned forrongó neheztelés azt az érzést kelti benned, hogy olyan sok mindent feláldozol a másikért, de ezt csak azért érzed így, mert nem vagy őszinte a saját érzéseiddel, és ebből következőleg soha nem fogod érezni azt a megbecsülést, amit szerinted az erőfeszítéseid miatt megérdemelnél.

        Érted? Ez az egész nagyon távol áll a szeretettől! Arra kérünk, hogy kapcsolódj össze az érzéseiddel és az igazságoddal, mielőtt bármibe is beleegyeznél. Mindig van olyan megoldás, ami minden érintettet tiszteletben tart. Meg ha átmenetileg csalódást is okozol valakinek azzal, hogy nemet mondasz neki, ez egy sokkal jobb választás, mint a harag és a neheztelés, sértettség választása, ami egészen biztosan egy olyan választásod eredményei, amit nem saját magad megbecsülésének és tiszteletének helyéről hoztál meg.

        Melyiket választod? A haragot, a sértettséget, a neheztelést, az ellenállást és a kicsinyesség jelenlétét? Vagy az áramlást, az örömteli szolgálatot, a harmonikus és szerető Jelenlétet, ami minden érintettet támogat? Nem gondolod, hogy eljött annak az ideje, hogy olyan választásokat hozzál, amik lehetővé teszik mások számára, hogy a legjobbat kapják belőled?

        ~ Gabriel Arkangyal / Triniry Esoterics


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése