2015. november 17., kedd

Kryon a párizsi támadásáról és a sötétség hadseregéről



KRYON A PÁRIZSI TÁMADÁSOKRÓL

(Lee Carroll csatornázásában)

Üdvözöllek kedveseim! Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól.

A mai csatornázás nagyon sok energiával bír. Sok kimondatlan dologról lesz szó a harmadik nyelven keresztül. A mai csatornázás mindenkinek szól. Mindazoknak, akik ezt meghallgatják vagy elolvassák, teljesen mindegy mikor vagy hány év múlva.

A kundalini kaland végén vagyunk. A kundalini kaland elnevezés egy hasonlatot takar. Az új tudatosság megszületését jelenti ezen a bolygón. Ennek az újdonságnak a létrehozását jelenti. Egy gyermek megszületése rendkívül különleges. Ami mindig egy kezdetet jelent, és nem a véget. A születést senki nem látja traumatikusnak és szomorúnak, a benne rejlő potenciál miatt. Az új élet megünneplésre kerül a bolygón. Ez a hasonlat.

Meg kell értsétek a csatornázás időzítését. Csoportként ülünk most itt, ebben az időben. És éppen valami nagyon friss dolog történt. Ami megérintette az egész bolygó együttérzését. Látjuk az emberek mire képesek egymással.

Csak tegnap történt, hogy a Franciaországban történtektől elakadt a lélegzetetek. Az együttérzés új. Az értelmetlen halálok miatt ejtett könnyek frissek. Hatalmas a szenvedés, és életek örökre megváltoztak. Mi a reakciótok erre? Előttem van egy asztal, amit oltárnak hívnak. Az együttérzés oltárának. A terem öreg lelkekkel van tele, akik érzelmileg könnyen meghatódnak. De rendelkeznek valami mással is. És most egy kicsit szeretnék erről beszélni. Szeretném, ha mindenki hallaná.

Kedveseim, ahogy emberként itt ültök ezekben a székekben, képesek vagytok-e bármire is hatással lenni körülöttetek? Az energia befogadói vagy közvetítői vagytok? Vagy mindkettő? A legtöbben a bolygón úgy érzik, hogy csupán befogadók. Ők a környezetükben történtek áldozatai. Az, hogy képesek legyenek ezen változtatni a saját tudatukkal, nem szerepel a hiedelmeik között. És kedveseim, ez az a változás, amiről beszélünk.

Beszéltünk már a tudatosság különféle szintjeiről. És most már szeretném, ha ezt elkezdenétek alkalmazni. Az öreg lelkek elképesztő mennyiségű energiával és erővel bírnak ebben az időszakban. Láttátok a híreket? Vannak, akik táblákat cipelnek magukkal és a kezüket rázzák kétségbeesésükben. Azt kiabálják: - Látjátok, az ősi próféciák beteljesülnek, közel a vég! Közeleg, mert a jelek mindenhol ezt mutatják! – Nos, híreim vannak számukra.

Talán nem értik az egészet, mert bármi is történik, az események áldozatának érzik magukat. És a hír a következő. – A vég már eljött és véget is ért. A kezdet az, ami itt van. Öreg lelkek, akik itt vagytok előttem, eljött az együttérzéssel teli cselekvés ideje. Egy kis csoportnyi ember, akik egybegyűltök és hasonló gondolataitok vannak, és akik tudjátok magatokról, hogy az energia közvetítői vagytok, segíthetitek a hátramaradottakat, hogy békére leljenek a történtek miatt. Több ezer embernek van most ölelésre és segítségre szüksége. Akik képtelenek felfogni a történteket. Akik áldozatnak érzik magukat. És ti ezen változtatni tudtok.

A távolból. Innen, Dél-Amerikából. A távolság semmit sem jelent. Ez annyira lineáris. Elérheted őket, anélkül, hogy tudnád a nevüket, és körbevehetitek őket Isten ragyogásával. A lélek örökké él! Soha nem hal meg. Segíts nekik ezt megérteni. Hallgasd meg őket, de ne beszélj velük. Öleld meg őket. Vegyél részt a gyógyulásban, amire most szükség van.

Közvetítők vagytok, és ti, az öreg lelkek ebben nagyon jók vagytok. Szeretném, ha most ezt megtennétek. Eleget jártatok már iskolába, és szeretném ha most már azonnal levizsgáznátok.

Tényként állítom: Isten belül van. És most vetítsétek ki ezt az energiát azokra, akiknek szükségük van erre az együttérzésre, hogy egy kicsit enyhülhessen a fájdalmuk. Érezni fognak téged. Nem fogják tudni mi ez, és hogy mitől van. De egyfajta békét éreznek majd a veszteségük miatt. És amikor majd egyszer Lelkekként találkoztok, képesek lesznek rátok nézni, és azt mondani nektek: - Aznap téged éreztelek. Te voltál az. Köszönöm. – Meg tudjátok ezt tenni? Ez volt az első része ennek a csatornázásnak. Ez a legfontosabb, amit elmondhatunk nektek. Többé már nem ücsöröghettek a székben, pusztán csak az elméletet hallgatva úgy, hogy nem vagytok a részesei a bolygón történteknek.

Évekkel ezelőtt előrejelzéseket adtam nektek az előttetek álló változásokról, amiről elmondtam, hogy teljesen más lesz, mint amire valaha is számítottatok volna.

A sötétség összegyűlt ezen a bolygón. Elmondtuk, hogy ez fog történni. És ez egy válaszreakció arra a fényre, amit magatokban felkapcsoltatok. És most harcol a régi energia életben maradásáért. A sötétség tudatossága mindig is uralkodott ezen a bolygón.  A korrupció, a kapzsiság, a halál, a nemtörődömség – mindig is az emberi természet része volt.  És hirtelen, miközben a téli napforduló felé közeledünk, a próféciák elkezdenek valóra válni. Ezt a véget az őslakosok naptára előre megjósolta, és most itt van, megérkezett. A hasonlat egyértelmű. A Fény elkezd felkapcsolódni. Ez a megnövekedett tudatosság hasonlata mindenre vonatkozóan.

Ezt sok-sok évvel ezelőtt már elmondtuk nektek egy közvetítés során: - Amikor majd mindenki képes lesz mindenkivel beszélni, akkor többé már nem létezhetnek titkok. Ezt még az internet megjelenése előtt mondtuk el. És most már ti is tudjátok miről is beszéltünk akkoriban. Ez egy eszköz számotokra, amivel tényleg kiigazíthatjátok a sötétséget. Máris elmagyarázom.

Amit most elmondok nektek ebben a csatornázásban, lehetetlennek tűnhet. Hadd kezdjem a legelején! A váltás itt van, megérkezett, és a sötétség elkezdett gyülekezni. És azok, akik erről semmit sem tudnak, elkezdik kivetíteni a félelmüket. És ezt hallani fogjátok. – „Elérkezett a vég! Tudtuk, hogy ez egy faji háború lesz a bolygón.” - Hadd beszéljek most erről! Nincs ebben semmi újdonság. Mennyire lineárisak vagytok! Ilyen már korábban is történt. A fajok közötti viszály nagyon-nagyon régi energia. És egyáltalán nem erről van itt szó.  Lesznek akik azt mondják majd: - Elérkezett a vég, amit a vallásháború okoz! Több millió keresztény és több millió muszlim van, na és ráadásul még ott vannak a zsidók is. Ez itt a vallásháború! – Én pedig erre azt mondom: - Ó, hogy ez mennyire nagyon lineáris! Ez már egy örökkévalóság óta zajlik! Hát nem vagytok tudatában annak, hogy ezen a bolygón a legtöbb háborút Isten nevében vívták? Ez elképesztően lineáris! Nem-nem.
Látni fogtok valamit. Ennél többet és mást. Egy olyan paradigmát, amit még sohasem tapasztaltatok. Ezen a bolygón a legelső alkalommal létezik egy hadsereg, aminek nincsenek határai, aminek nincs országa, és nem is ugyanazon a nyelven beszélnek. Ez a sötétség hadserege. És mindennel harcba száll, amiben megtalálható a szépség, az integritás, a tisztesség, a Fény, a szabadság, a magasabb gondolkodás – mindezzel harcolni fog. Ti pedig azt kérdezitek majd: - Kryon, ez hogyan illik bele a Fény új energiás világába? – Ezt többféleképpen is el tudom magyarázni.

Elsőként azzal, hogy az embereknek szabad akarata van. Ez most tényleg sokkol titeket!? A sötétség harcolni fog a túléléséért, az életben maradásáért. A sötétség képviseli a kontrollt, az irányítást. A teljes kontrollt minden felett. De leginkább a pénz felett. És amikor majd veszít, akkor még maga a gazdaság is meg fog változni. És sokkal könnyebb lesz olyan rendszereket létrehozni, ami mindenki javát egyaránt szolgálja. De egészen addig, amíg csak létezik, a sötétség harcolni fog a régi energia fennmaradásáért, az elkülönülésért. És a sötétségben a korrupció és a kapzsiság könnyedén létezhet. De a Fényben nem tud fennmaradni.

Kedveseim, ennek semmi köze sincs a valláshoz. Hanem a sötétség és a fény között fennálló ellentéthez van köze. Hadd mondjak most valamit, amit talán ellentmondásnak fogtok tartani. A sötétség nem okos. És erre a következő hasonlattal élnék. Ha bevilágítasz egy területet, akkor érzékenyebbé válsz arra, hogyan járd azt be. És ekkor értelmes dolgokat teszel. Az integritás könnyűvé válik, amikor a Fény fel van kapcsolva, hiszen akkor már senki nem fenyeget téged.  Mert belátsz a sarkokba is. Látod az emberek közti hasonlóságot. De amikor a sötétségben tartózkodsz, akkor a józan ész dolgai többé már nem tűnnek értelmesnek. Azt is mondhatnátok, hogy a sötétség diszfunkcionális. És ez így igaz. Sőt, a sötétség még ostoba is. És ez is így igaz.

Hadd kérdezzek valamit! Látsz egy méhrajt. Egy méhkast, ahol csak úgy rajzanak a méhek. És neked ez nem tetszik. Majd fogsz egy óriási botot, ott állsz a méhkas előtt, és elkezded azt ütlegelni. Szerinted ez okos húzás? (nevetés) Nos, pontosan ez történt. És újra meg fog történni. A sötétség hadserege diszfunkcionális. Nem előrelátó. És ezért továbbra is ütlegelni fogja a méhkast. És a világ minden részén ezt fogja tenni. Nem érti meg, hogy minden egyes alkalommal, ahányszor csak ezt teszi, ezzel leleplezi, felfedi a valódi természetét.

Évekkel ezelőtt egy másik próféciát is adtunk nektek, ami így hangzik: - Senki sem fog tudni tovább a kerítésen ücsörögni az Új Energiában. Nem létezhet olyan kormány, amelyik csak ücsörög és végignézi az eseményeket, mert mindegyik érintetté fog válni ebben az egészben. És mindegyiknek meg kell majd hoznia a döntését arról, hogy megküzdjön-e a sötétséggel vagy nem. És ha nem harcolnak a sötétséggel, akkor kiszolgáltatottá válnak a sötét hadsereggel szemben. Ezt már évekkel ezelőtt elmondtuk nektek. Előbb-utóbb a bolygó összes kormánya érintetté fog válni a sötét hadsereg megsemmisítésében, felszámolásában.

És amikor a sötét hadsereg ütéseket mér a méhkasra, azok, akik a kerítésen ücsörögnek, le lesznek onnan rángatva. Látni fogják a fényt és a sötétséget, és akkor majd meghozzák a döntésüket. A sötét hadsereg a maga tetteivel a saját pusztulásának magvait ülteti el, mert nem érti a fényt. Mert csak egy dolgot ért. A félelmet. A félelem egy réges-régi energia. És a következőképpen történik: - Ha meg tudod félemlíteni az embereket, akkor ezzel minden csatát meg tudsz nyerni. Ez egy régi energiás tudatosság. És van benne némi igazság – amennyiben áldozat vagy. De ha a fény közvetítője vagy, akkor az nem lesz rád hatással. Mert már tudsz ennél jobbat.

A bolygón mindenkinek le kell szállnia a kerítésről a sötét hadsereg felszámolásához. Régebben már elmondtuk nektek, hogy ez hogyan történik meg. A politikusok forgatni fogják a szemüket. Azok, akik a kormányban dolgoznak, és tisztában vannak azzal, hogy a dolgok hogy működnek, majd forgatni fogják a szemüket. Képesek vagytok felszámolni a sötétség hadseregét halál nélkül, ember áldozatok nélkül. Pont enélkül a dolog nélkül, amitől annyira félnek. Mégpedig azzal, hogy megvonjátok tőlük a pénzt.

Hogyan harcol egy sötét hadsereg, ha nincs mit ennie? Amikor nincsenek fegyvereik? Garantálom nektek, hogy táplálék hiányában még a sötét hadsereg legsötétebb tagja is hazamegy. Vagy nem lesz senki, aki irányítaná őket, mert nincs táplálékuk, muníciójuk. Páran erre most azt mondják: - Ez lehetetlen. A pénz ismeretlen forrásokból származik.

Akkor most hadd mondjak nektek valamit! – Ez nem így van. A pénz nagyon is ismert forrásokból ered. És ha ezek a források lelepleződnek, kiderülnek – vannak a hallgatók között olyanok, akiknek ezt hallaniuk kell – ha ezek a források ismertté válnak – az hatalmas változást fog okozni!

Hadd szóljak most a politikusokhoz! Egy asztalnál ültök más országokkal, akik a szövetségeseitek és mosolyognak rátok, és ők azok, akik a sötét oldalt pénzelik. És nektek ez így rendben van? Nem fog ez sokáig tartani, és amikor ez az egész nyilvánosságra kerül, ezért titeket fognak felelősnek tartani. Mert tudtatok róla, mégsem tettetek semmit.

Most az amerikaiakhoz szólnék! Hiszen a partnerem is amerikai. Most valami olyat készülök mondani, amit nem akartok majd elhinni. A ti keményen megdolgozott adóitok megtalálják az útjukat a sötét hadsereghez. És vannak olyanok a kormányotokon belül, akik ezt tudják. Adok most egy erre egy pár szóból álló megoldást: Nemzetközi áttetsző, nyílt törvényszéki könyvelés. NEMZETKÖZI ÁTTETSZŐ, NYÍLT TÖRVÉNYSZÉKI KÖNYVELÉS. Itt az ideje, hogy tisztázódjon a sötét oldal pénzelése.

Figyelmeztetlek titeket! Bárki, aki a vezetőség tagjaként tud erről, és mégsem tesz semmit, tudjatok róla, hogy a vezetőként élt napjaitok meg vannak számlálva! Mert a Fény ezt fel fogja tárni, le fogja leplezni. Ti pedig veszíteni fogtok. Miért nem álltok át a kerítés helyes oldalára Most? Túl emelkedett vagy nemes lenne azt gondolni, hogy a világ összefog és közösen kirántja a szőnyeget a sötétség alól? Az alól, ahol ücsörögnek, és a pénz bábja alól, amiben vannak? Hogy ezt ki lehet húzni alóluk? Figyeljétek a vad lapot! (nevet) Ez rajtatok múlik, akik most hallgattok engem, és nem a teremben tartózkodókon. Azokon múlik, akiket talán nem is érdekel Kryon vagy a közvetítés. Hallotok engem, és tudjátok, hogy igazam van.

Ez nem egy sötét üzenet. A kezdet itt van. A dolgok változóban vannak. A változás szemtanúi vagytok. És eljön majd a nap, amikor soha többet nem láttok majd ilyet. És ezt az örömteli üzenetet hozom el ma nektek. A történelem emlékezni fog majd erre az időszakra, amikor a világ végre összefogott, és felismerte, hova tartanak. Ez kemény. Megváltoztatja a létezés paradigmáját. Az életekét, a kormányokét, az üzleti világét, mert mindenki elkezdi felismerni, hogy a küzdelem, a csata a sajátja. Szeretném, ha gratulálnátok és megértetnétek azokat, akik tegnap veszítettek. Ezt már korábban is elmondtam. Nincs semmi bajuk, jól vannak. És most visszanéznek rátok, és azt mondják: Mi megtettük a mi részünket, most már ti is tegyétek meg a ti részeteket. - Mindegyikük vissza fog térni erre a bolygóra, és részt fog venni az élet, a fény szépségében. Higgyetek nekem! A vég már megtörtént. És ez már a kezdet.

Szerelmes vagyok az emberiségbe, mert láttam mire vagytok képesek. Sokat leszek veletek, körülöttetek.

És ez így van.

(Fordítás: Telegdi Ildikó ~ lelekforrasblog.blogspot. hu)




15 megjegyzés:

  1. ez a kővetkező utunk szépszavak áldás

    VálaszTörlés
  2. Nagy köszönet ezért is, üdvözlettel: Katalin

    VálaszTörlés
  3. Kedves HALADÓK!
    Ha valaki érti az Irén Szabó Becherer - november 15., 13:27 - bejegyzését, akkor nekem ezt számomra érthetően el tudná magyarÁzni? Lehet, hogy a "gyarmatosítők" nyelvén ennek van értelme, sok mindent bele lehet magyarÁzni, de a választékos magyar nyelven nem talál kapaszkodót/esélyt!

    (Néha, mint most is, -- korábban 2012-ben -- beleolvastam. Értelmetlen, megtévesztő balgaságnak tartom.)

    1.)
    Ha a koncentráció/szólás teremt, s nem a gondolat, akkor.. ?
    - "Hallgasd meg őket, de ne beszélj velük."
    Kontraszt, ezzel szemben:
    - "Ezt sok-sok évvel ezelőtt már elmondtuk nektek egy közvetítés során: - Amikor majd mindenki képes lesz mindenkivel beszélni, akkor többé már nem létezhetnek titkok."

    2.)
    A Föld az a hely, ahol az emberek maguk és mások ellen cselekedhetnek!
    - "A sötétség összegyűlt ezen a bolygón. Elmondtuk, hogy ez fog történni."
    - "A sötétség tudatossága mindig is uralkodott ezen a bolygón. A korrupció, a kapzsiság, a halál, a nemtörődömség – mindig is az emberi természet része volt."
    Az emberi szabadság megélésének legalacsonyabb szinteje, mely nem tükrözi az EMBER lehetőségét! A félelemmel se a tudatlanságot, sem a félelmet nem lehet megszüntetni!

    - ".. a próféciák elkezdenek valóra válni."

    3.)
    Szeretném tudni, hogy valakinek mond-e ez a sok üres, sületlenség valamit?

    - "Amit most elmondok nektek ebben a csatornázásban, lehetetlen.. "
    Valójában ki foglalkozik a "JELENNEL", a jelekkel?
    -".. kezdjem a legelején! A váltás itt van, megérkezett, és a sötétség elkezdett gyülekezni."
    - "Ez már egy örökkévalóság óta zajlik! Hát nem vagytok tudatában annak, hogy ezen a bolygón a legtöbb háborút Isten nevében vívták?"

    4.)
    Lehet-e világosság?
    - "Kryon, ez hogyan illik bele a Fény új energiás világába? – Ezt többféleképpen is el tudom magyarázni."
    És van olyan, aki valamelyiket meg is értheti?
    - "Elsőként azzal, hogy az embereknek szabad akarata van. ... És sokkal könnyebb lesz olyan rendszereket létrehozni, ami mindenki javát egyaránt szolgálja. ... És a sötétségben a korrupció és a kapzsiság könnyedén létezhet. De a Fényben nem tud fennmaradni."
    Ha lenne fény, akkor ezek szerint megszünne az emberek szabad akarata?

    5.)
    Amíg sötétség van, addig bárki bármivel ilyesztgethet.
    - "amikor a Fény fel van kapcsolva, hiszen akkor már senki nem fenyeget téged."
    - "amikor a sötétségben tartózkodsz, akkor a józan ész dolgai többé már nem tűnnek értelmesnek."
    A józan ész dolgai felszámolnák a sötétséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3.) Nem sületlenség. Igen mond. :)

      Törlés
    2. 1.) A 8. bejegyzést miért kevered össze a 13. bejegyzéssel? :)
      Voltál már úgy, hogy gondoltál valakire jó érzéssel? Vagy öleltél már úgy valakit, hogy nem mondtál neki semmit? Vagy öleltél már úgy valakit, hogy csak gondoltál rá? :)

      Törlés

  4. 6.)
    A jelen nem megfelelő kezelése is alkalmas a józan ész lejáratására, a tudatlanság fenntartására.
    - "Azt is mondhatnátok, hogy a sötétség diszfunkcionális. És ez így igaz. Sőt, a sötétség még ostoba is. És ez is így igaz."

    7.)
    Eddig még nem mondott semmit ez a "Kryon", de lehet, hogy évek multán kiderül ennek az ellenkezője? Lássunk erre egy példát?
    - "Évekkel ezelőtt egy másik próféciát is adtunk nektek, ami így hangzik: - Senki sem fog tudni tovább a kerítésen ücsörögni az Új Energiában. ... mindegyiknek meg kell majd hoznia a döntését arról, hogy megküzdjön-e a sötétséggel vagy nem. És ha nem harcolnak a sötétséggel, akkor kiszolgáltatottá válnak a sötét hadsereggel szemben. Ezt már évekkel ezelőtt elmondtuk nektek. Előbb-utóbb a bolygó összes kormánya érintetté fog válni a sötét hadsereg megsemmisítésében, felszámolásában."
    - "elmondtuk nektek, hogy ez hogyan történik meg. A politikusok forgatni fogják a szemüket."
    - "Ezt már korábban is elmondtam."
    - "Ezt sok-sok évvel ezelőtt már elmondtuk nektek egy közvetítés"
    8.)
    Hogyan is lehet a tudatlanság ellen harcolni? - "És amikor a sötét hadsereg ütéseket mér a méhkasra, .."

    >>Ezért a nemellenállása a gonosznak/dühnek gonosszal/haraggal, az egyetlen eszköz a gonoszt/dühöt legyőzni. Ez semmisíti meg a düh érzését abban is, aki a dühöt megélte, és abban is, aki azt elszenvedte.(ez már Tolsztoj!)<<

    - "A sötét hadsereg a maga tetteivel a saját pusztulásának magvait ülteti el, mert nem érti a fényt. Mert csak egy dolgot ért. A félelmet."
    - "hogy megvonjátok tőlük a pénzt."
    Azt, amit ők találtak ki, ők működtetnek?

    – "ha ezek a források ismertté válnak ..."
    De ezt nem te, Kryon fogod ismertetni velünk.

    9.)
    A kiút ígérete, de ezt már nem is nekünk mondja, mintha őket féltené.
    - "Hadd szóljak most a politikusokhoz! "
    - "Most az amerikaiakhoz szólnék!"
    - "Figyelmeztetlek titeket! Bárki, aki a vezetőség tagjaként tud erről, és mégsem tesz semmit, .. "
    - "Azokon múlik, akiket talán nem is érdekel Kryon vagy a közvetítés. Hallotok engem, és tudjátok, hogy igazam van."

    10.)
    Na, még egy marék zagyvaság!

    - "Figyeljétek a vad lapot! (nevet)"
    - "Ez nem egy sötét üzenet."
    - "A kezdet itt van."
    - "És ezt az örömteli üzenetet hozom el ma nektek."
    - "Megváltoztatja a létezés paradigmáját."
    - "Szeretném, ha gratulálnátok és megértetnétek azokat, akik tegnap veszítettek."
    - "Higgyetek nekem! A vég már megtörtént. És ez már a kezdet."
    - "Szerelmes vagyok az emberiségbe, mert láttam mire vagytok képesek."
    - "És ez így van."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Összefüggéseikből kiragadott mondatok valóban értelmetlen zagyvaságba mennek át. Üdv!

      Törlés
    2. 9.) Miért látod azt hogy féltené Őket? Csupán figyelmezteti őket a tetteik következményeire. Lehet, hogy azért nem érted Kryont, mert tele vagy indulattal, kételyekkel és félsz? Nyugi :)
      Krisztus annak idelyén azt mondta: "örüljetek, Isten országa elérkezett" -akkor ugyan úgy nem értették mint ahogy most sem értenék, és ugyan úgy keresztre feszítenénk. Én örülök a mondatainak. Nagyon sok dolog van amit nem ésszel kell felfogni, hanem meg kell tisztulnunk belül, hogy láthassuk az igazságot.

      Törlés
    3. "Annak szól aki érti." Mindenkinek szól :). Neki is. Azt kérte, hogy segítsetek neki megérteni.
      Kedves HALADÓK!
      Ha valaki érti az Irén Szabó Becherer - november 15., 13:27 - bejegyzését, akkor nekem ezt számomra érthetően el tudná magyarÁzni?

      Törlés
  5. Hogy ez mekkora fasság... de sokan olvasság
    Churchill mondta: "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
    Igaza volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Hogy ez mekkora fasság... de sokan olvasság
      Churchill mondta: "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
      Igaza volt"
      " világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be. " :)

      Törlés
  6. Teljesen logikus, amit mond, én látom ezt a változást már ideje, ahogy figyelem a vélemények és hozzáállások nemzetközi alakulását.
    Az internet egy fantasztikus dolog, közelebb hozta az embereket egymáshoz, segít megvalósítani az egységet. :)
    És ahogy elnézem az emberek reakcióit a nemzetközi fórumokon, tényleg egyre jobban az empátia és az összetartás dominál, egyre kevésbé hagyják az emberek, hogy a gyűlölet-kampány megossza őket (ezt egyelőre távolról sem látom sajnos kis hazánkban, itthon nagyon jól működik ez a kampány...) De már annak örülök, hogy más európai és amerikai országok lakói elindultak ezek az úton.

    És nagyon egybevág az üzenete azzal, amit a jordániai királyné nyilatkozott nemrég, ajánlom mindenkinek elolvasni a biztató szavait:
    http://lemon.hu/2015/12/27/a-jordan-kiralyno-a-terroristaknal-van-a-vilag-leghatasosabb-tomegpusztito-fegyvere-a-lelki-terror-a-felelemkeltes/

    A lényege, hogy nem szabad beadnunk a derekunkat a gyűlölet-keltésnek, a megosztottságnak és a félelemnek, mert akkor a terroristák nyernek.

    (Csak zárójelben jegyezném meg a fordítással kapcsolatban, hogy én ugyan, akinek az angol nyelv a szakmája, értem, mire gondol a fordító a kerítésen ücsörgés alatt, de nem vagyok benne biztos, hogy minden magyar olvasónak ismerős az angol "fence-sitter" kifejezés, amit azokra az emberekre használnak, akik még nem döntötték el, melyik oldalra állnak... És a "vad lap" fordítást is érdemes lenne átjavítani "joker lap"-ra)

    Béke! :)

    VálaszTörlés