2013. augusztus 2., péntek

Te teremted a saját valóságodat


A környezeted nem más, mint ÉNED kiterjesztése. A külvilágod gondolataid, érzelmeid és hiedelmeid láthatóvá vált fizikai képe. A valóságod tehát belülről kifelé terjed, a gondolatok, érzések, elvárások és hiedelmek belső tájképéből. 

Azért vagy a fizikai létben, hogy megtanuld és megértsd: - minden tapasztalatodat az érzésekké, gondolatokká és érzelmekké lefordított energiád okoz. Ez alól nincs kivétel!

Ha ezt megérted, már csak meg kell tanulnod megvizsgálni hiedelmeid természetét, mert ezek fogják automatikusan előidézni hogyan érzel és gondolkozol. Érzelmeid a hiedelmeidet követik. Nem lehet másképp.

Rá kell jönnöd, hogy minden olyan idea, amit igazságként fogadsz el, egy általad elfogadott hiedelem.És lehetnek olyan hiedelmeid, amik kerítésként zárnak körül téged.Ezután meg kell tenned a következő lépést, és azt kell mondanod: - Ez nem szükségszerűen igaz, még akkor sem, ha igaznak hiszem.

Először fel kell ismerned az akadályok létezését, meg kell látnod őket, különben még csak rá sem jössz, hogy nem vagy szabad, pusztán azért, mert nem látsz túl a kerítésen, és ezek a hamis hiedelmek lekorlátozzák a tapasztalásaidat.

Ha nem öltene testet a valóságodban minden hiedelmed, csupán a "jók", soha nem értenéd meg teljességgel fizikai szinten, hogy a saját gondolataid, érzéseid teremtik meg a valóságodat. Ha csak a pozitív hiedelmeid öltenének testet, sosem fognád fel világosan a gondolatok erejét, mivel nem tapasztalnád meg teljes egészében azok fizikai eredményeit. - Seth - 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése