2013. március 31., vasárnap

A Lélek Ébredése...



"Nem az ember az, aki felébred, hanem a Lélek ébred fel. A felébredés egy másik szó a nagyszerűbb tudatosságba lépésre, és ez a te munkád, ez a te tapasztalásod és örömöd drága Lélek.A nagyszerűbb tapasztalás. És egészen végig, miközben az ember azt hitte, hogy keresztül kell verekednie magát ezen a felébredésen, drága Lélek, drága Úr, ez az egész a Te ébredésedről szólt. 

Te ébredsz fel önmagadon belül. Te ébredsz fel ebben az emberi megnyilvánulásodban. Felébredsz ebben a legcsodálatosabb teremtésben, hogy végre megtudd, milyen is ez az emberi inkarnáció, és hogy végre saját magadon belül légy.

 És drága Úr, miközben itt ülünk, egy érdekes dolog zajlik.Érzed az emberi részed - akinek most a testében vagy -  akarását, az egyesülés iránti vágyát, és egy érdekes dolog történik, hiszen te vagy az, aki a téren és az időn túl utazol. És egy másik inkarnációdba, akit ez a jelenlegi személyiség egy előző életének gondol, egy másik inkarnációdba, te, drága Úr, váratlanul szintén elutazol. Lehet ez egy 200, 500 vagy 1000 évvel ezelőtti inkarnációd. Ez a megnyilvánulásod talán Egyiptomban élt, vagy valahol máshol ezen a nagyszerű bolygón, de ezzel egyszerre, egy időben, bennük is felébredsz. És minden egyes valaha élt inkarnációdba itt és most elutazol és bennük is felébredsz. 

A többi életek, a többi inkarnációk, nem gyűlnek így össze, mint ahogy mi itt most összegyűltünk. Előfordulhat, hogy az a másik inkarnáció éppen most merül el mélyen egy éber álomban. Vagy talán egy tábortűz mellett ücsörög. Esetleg egy templomban vagy egy mecsetben imádkozik éppen. Talán Atlantiszban vagy Lemúriában él. De ebben a megszentelt pillanatban, túllépve az időn és a téren egyszerre, egy időben hazatérsz minden egyes valaha is élt inkarnációdba. 

És ekkor egy érdekes dolog történik. Hirtelenjében minden múlt, minden történelem átírásra kerül. Mert tudod a múlt és minden történelem mindössze emberi történetek sokasága, és olyan események részletei, amik nem is biztos, hogy úgy történtek, hiszen az ember a teljes tapasztalatának csak bizonyos részleteire emlékszik. Tehát ezzel egy időben, ahogy most belépsz ide, ebbe az emberbe, aki most itt ül, ezzel egy időben belépsz az összes többi inkanációdba is. 

Bevilágítod, beragyogod az összes többi inkarnációdat is drága Úr. És teljesen mindegy, hogy a történelem könyvek mit állítanak arról az inkarnációról, ahogy az is teljesen mindegy, hogy az Akasha Krónika mit jegyzett fel arról az életről - ez most mind feloszlik, feloldódik, köddé válik. Az egész múlt, az összes történet  most mind elszáll, mert valójában nem létezik múlt, nem létezik történelem. Semmi sincs kőbe vésve. Semmi sem az, amit a régi történetek állítanak magukról.

Látjátok, ez ennek a valóságnak a csodája, amit fizikai, Földi tapasztalásnak neveztek. És a csoda abban áll, hogy bármi is, ami valóságosnak tűnt - az nincs kőbe vésve. És ahogy most belépsz az összes többi életedbe, mindegyikük megvilágosodik. 

És mindaz, amit eddig életről életre történő, egymást követő lineáris fejlődésnek véltél, egyszeriben elillan, tovaszáll a régi történetekkel, a régi sebekkel és az összes korlátozottsággal, továbbá a karmával, a bűnnel és az ítélkezéssel együtt. Mindez feloldódik, tovaszáll.  

~ Ah-Kir-Rah~

Részlet a Szabadság Urai - 2013-as Egyiptomi Túra anyagából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése