2023. augusztus 24., csütörtök

Adamus a halálról, a Maui szigetén pusztító tűzről és másról

 


Fogadjátok szeretettel :) Nagy megértést ad a Maui szigetén történt pusztító tűzről, és a hasonló természeti katasztrófákról. 


Adamus a halálról, a Maui-n pusztító tűzről és még másról

Részlet a 2023. online tartott KASAMA tanfolyam kérdések & válaszok üléséből.

 

LINDA (felolvassa a kérdést): Adamus, azt mondtad, hogy halálunkkor magunkkal tudjuk vinni a testünket, amikor eltávozunk a Földről, és bármikor visszatérhetünk ide, és addig maradhatunk, ameddig csak szeretnénk. Mindig is rendelkeztünk ezzel a képességgel, vagy ez egy teljesen új dolog, a jelenlegi földi változások következtében, vagy pedig az egyéni magasabb tudatszint miatt? Ahhoz, hogy ezt megtehessük, tényleg magunkkal kell vinnünk a fizikai testünket? Kérlek tisztázd, hogy ez egy természetes dolog, hogy mindig magunkkal vigyük a fizikai testünk esszenciáját, vagy pedig ehhez a tudatos döntésünk szükséges?

ADAMUS: Mindig is meg volt ennek a potenciálja, hogy halálodkor magaddal vidd a fizikai testedet, de hadd tisztázzam ezt: - Ez nem azt jelenti, hogy a szó szoros értelmében magaddal viszed a test atomjait, molekuláit, meg az összes többi dolgot – ezek nem igazán tudnak átkelni a többi birodalomba. Hanem a test esszenciáját viszed magaddal. Ha beleérzel ebbe, itt van a biológiád, aminek meg van a maga esszenciája, fénye – olyan, mint egy emlék. Ez az, amit magaddal viszel. Azt az ezzel együtt járó belső tudást, hogy milyen volt benne tartózkodni az időben, a térben, a biológiában, és ezt viszed magaddal.

A kérdés a fizikai testedről szól, arról, hogy mi a legjobb? Az, ha a halálodkor magad mögött hagyod a testedet, vagy pedig egyszerűen csak elillan, vagyis nem tart veled, hanem egyszerűen csak eltűnik? Ez nem igazán számít. Én személy szerint jobban kedvelem, ha nem hagysz magad után egy rakás csontot és húst, mert ott marad egyfajta energia rezonancia ezekben tudjátok, amikor az embereket eltemetik. Konkrétan azokban az esetekben, amikor az emberek nem tudják, hogy mi történik a halál után. A földbe temetik őket, ők pedig még sokáig ott időznek a földben. Ott van mondjuk egy csatatér, ahol sokan meghaltak, majd a földbe temetik őket. Ez az energia több ezer éven át ott marad földben, és általában egy nagy természeti katasztrófa kell, hogy történjen, ami ezt megtisztítja. Egy tűzvész, egy földrengés vagy egy áradás, ami felrázza és fellazítja azokat az energiákat és kiviszi onnan. Én személy szerint annak vagyok a híve, hogy a biológiai test elpárologjon, és – Puff! - eltűnjön, ahelyett, hogy a test a földben maradjon. Bár végeredményben ez nem annyira számít. Nem kell tudatosan azt mondanod, hogy magad mögött hagyod a csontjaidat, vagy hagyod, hogy az elillanjon. Nem kell ezt mondanod. Ez egyébként is megtörténik. De bármikor érezheted úgy, hogy ezt befolyásolni tudod, és magaddal akarod vinni.

Ez a bolygó tele van olyan területekkel, ahol nagyon erősek az energiák, mert az emberek a földbe lettek temetve. Cauldre most azt kérdezi, hogy a hamvasztás jobb dolog? A válasz pedig az, hogy igen. Sokkal hamarabb választanám a hamvasztást, mint a földbe temetést, mert a hamvasztásnál szinte minden elég. De amikor az embereket a földbe temetik… tudjátok … tegyük fel, hogy van egy őslakos temetkezési földterület, ahova a haláluk után eltemetik őket, de attól még ugyanúgy földhözkötöttek maradnak. Csak egy fél dimenzióval arrébb élnek. A fizikai testük meghalt, de ezt nem ismerik fel, és ott maradnak azon a területen, ahol továbbra is a közösségükben élnek. Mondhatni tovább folytatódik minden, csak éppen a nem fizikai birodalomban, amiről nem tudnak.

A Dél-nyugati amerikai régióban az anasazi indiánok közösen, mind egyszerre távoztak el. Voltak elméletek arról, hogy ennek egy természeti katasztrófa volt-e az oka, vagy az UFÓ-k, vagy hogy esetleg mind megmérgezték magukat. Valójában egy betegség volt az, ami az egész anasazi népességet nagyon rövid idő alatt eltörölte a Föld színéről, de ők tovább éltek pontosan ugyanazokban a sziklába vájt barlangokban, amit ők maguk építettek. Néhányan még ma is ott vannak közülük. Ha ellátogatsz oda, érezheted őket.

Cauldre most azt kérdezi tőlem, hogy ezzel mi a baj? Végsősoron a halál alkalmával át kellene kelni, tovább kellene menni. Nem kellene továbbra is itt lézengeni a Földön nem fizikai létezőkként, ami néha halálra ijeszti az embereket. Egy teljes elengedésnek, és egy teljes megújulásnak kellene történnie, mielőtt az ember visszatér egy újabb életre. Vagy ugye a te esetedben arról van szó, hogy egyáltalán nem térsz ide vissza. Hanem magaddal viszed a FényTested esszenciáját.

Tudom, hogy sok időt töltök ezzel a kérdéssel, de ez elvezet annak megértéséhez, hogy bizonyos területek miért bírnak olyan erős energiákkal, amit érezni lehet? Hogy miért vannak kísértetjárta házak? Ennek az az oka, hogy a halottak még mindig földhöz kötöttek. Vagy legalábbis egy részük. Nem kell, hogy teljesen azok legyenek, de egy részük még mindig földhözkötött. Miért van az, hogy bizonyos területeket erősen sújtanak a természeti katasztrófák? Tűzvészek meg hasonló dolgok. Azért, mert nagyon sok ott ez a hosszasan időző energia, és egy szinten azok a földhözkötöttek az elengedést kérik, akarják. Belefáradtak a régi játszmájukba, és akkor történik valami. Jön egy tűzvész, egy áradás vagy egy földrengés, ami segít felszabadítani azt az energiát.

Egyre többet és többet fogtok ebből látni a bolygón a következő években, mert ahogy Gaia távozóban van, és az emberek több felelősséget vállalnak a bolygóért, ezek az energetikai helyek, ahol sok földhözkötött van, érzékelik, hogy eljött az ideje az elengedésüknek – Gaia már nem tartja bent és nem ölelgeti ezt az összes energiát. Azt mondják: - Most már itt az ideje, hogy eltűnjünk innen! Valami történik a Földön, és itt az ideje, hogy tényleg megtörténjen a valódi átkelésünk a többi birodalomba.

Egyre több helyen fogjátok ezt látni. Cauldre a Hawaii-on, Maui szigetén most történt tűzvészről kérdez most engem. Több dolog kombinációjáról volt szó. Ott voltak a temetkezési helyek, ott voltak a csataterek, és sok bálnavadász terület is közrejátszott ebben. Nagyon sok bálnavadászat zajlott ott. Rengeteg rendkívül kegyetlen, tudatlan mészárlás történt azon a területen – amiknek az energiái a mai napig ott vannak.

Ez felvet egy kérdést – bocsánat – de ma kicsit eltérek a kérdéstől, és a saját irányomba megyek – tehát ez felveti azt a kérdést például, hogy mi a baj az állatok megölésével, ha mondjuk leölnek egy tehenet a húsáért, vagy egy bálnát az olajáért? A valódi kérdés az: - Hogy teszed ezt meg? Tisztelettel, megbecsüléssel?

Tudjátok több száz évvel ezelőtt az európai Misztérium Iskolákban az állatok szó szerint odajöttek az ajtóhoz önmagukat feláldozva, azt mondva: - Odaadom magam nektek. Felajánlom nektek a húsomat és a csontomat a szolgálatomként. Lejárt az időm. - Amikor levágtuk az állatot, akkor ezzel együtt járt egy tiszteletadás. Mély megbecsülést éreztünk az állat utazása és a saját utazásunk, valamint az ebben benne lévő energiák iránt, aminek meg volt a hatása az állatra, valamint arra is, ahogy magunkba fogadtuk és ahogy a testünkben megemésztettük a húsát. Ez rezonanciában volt a megbecsülés miatt.

De ha csak fogod magad és brutálisan lemészárolsz több száz, több ezer bálnát, vagy bármilyen másik állatot, akkor az egy vérontás, egy vérfürdő. És aggasztó látni, amit azok az emberek műveltek. Ott volt bennük az ölés iránti vágy. És ennek meg lesz a hatása, ami ott marad a földben. Megmarad azokban az emberekben, akik ezt művelték, akik később azon a területen haltak meg, majd a földbe lettek temetve. Rengeteg sok pszichikus energia van ott, amit ki kell onnan engedni. És ebből egyre többet és többet fogtok látni a bolygón. Nézd meg ennek a területnek a múltját, a történelmét, és elkezded meglátni, hogy miért pont itt történik most egy természeti katasztrófa.

Cauldre most azt kérdezi, hogy még itt is, ahol a Bíbor Kör stúdió van - Luisville-ben, Colorado-ban – volt tavaly egy pusztító tűz, ahol sok otthon leégett. Ez nem Isten haragja volt az emberek iránt, hanem a régi energiák várták az elengedést. Ezen a területen sok bányászat folyt, azt megelőzően pedig … Cauldre a megfelelő szót keresi – rengeteg sok barbár dolgot műveltek az itt élő őslakosokkal, az indiánokkal. Ez belemegy a földbe, amit valahogy ki kell onnan szabadítani. Ebben az esetben egy tűzvész pusztított.

Tehát hogy válaszoljak a kérdésre, amikor eltávozol innen, ne aggódj túlzottan amiatt, hogy a hús és a csont elillan, elpárolog. A legjobb talán a hamvasztás, a hamvak elégetése. Köszönöm. Jó hosszú választ adtam.

LINDA: Sajnálom, de ennek kapcsán automatikusan felmerül bennünk sok kérdés. Az egyik az, hogy egy ilyen szituációban, ismerve annak a területnek a történelmét, lehet-e csökkenteni ennek a bekövetkeztét?

ADAMUS: Igen. Drága Linda, szerinted erre mi a válasz?

LINDA: (kis szünet után) Tiszteletteljes elengedés?

ADAMUS: Igen, de… de pontosan ezért vagytok itt, hogy behozzátok a Fényeteket. Amikor a Fény Jelen van, az időnként még jobban felrázza a dolgokat. De általánosságban szólva, amikor Jelen van a Fény, nagyobb kegyelemben történik meg a régi energiák elengedése. Néha viszont a Fény felrázza a dolgokat, ami bizonyos mennyiségű katasztrófát okoz, de általában egy kegyelemtelibb megoldást tesz lehetővé. Azok az emberek, akik nemrégiben életüket vesztették Hawaii-on… ami még nagyon friss esemény…

LINDA: Úgy érted Maui-n.

ADAMUS. Hawaii-on, igen, Maui szigetén, kivétel nélkül mindegyikük – és a halottak száma még sokkal több lesz – kivétel nélkül mindegyikük a múltban járt ott, és előző életükben a részesei voltak egy folyamatnak, ami hozzájárult ehhez az energiához és sokan most életüket veszítették a tűzvész következtében. És ez nem a véletlen műve volt. Nem úgy volt, hogy véletlenül éppen ott volt valaki turistaként, hanem azért voltak ott, mert a részét képezték az elengedésnek és a tisztulásnak. Nagyon szomorú ezt látni vagy erről olvasni, ezt látni a hírekben, de vigyétek ezt egy másik szintre! Legyetek együttérzők és értsétek meg, hogy ez nem csak egy véletlen baleset volt. Hanem nagyon is az átfogó része volt a tisztulásnak akár a földre, akár azokra az emberekre vonatkozva, akik akkor pont ott voltak. Igen, lehet ezt jobban csinálni. Pontosan ezért van most szüksége a bolygónak a Fényetekre.

 

Fordítás: Telegdi Ildikó


2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Ildikó!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    VálaszTörlés