FRISS

2020. február 14., péntek

Adamus 2020 februári üzenete


B í b o r  K ö r

Felvételre került: 2020 február, Kona, Hawaii
Adamus Saint-Germain közreműködésével
Geoffrey Hoppe csatornázásában
Linda Hoppe segítségével


FONTOS MEGJEGYZÉS: Ez az információ valószínűleg nem neked való, amennyiben nem vállalsz teljes felelősséget az életedért és a teremtéseidért.

© 2020 Crimson Circle IP,Inc. Minden jog fenntartva.
Szabadon megoszthatod ezt a szöveget annak teljességében, egy nem kereskedelmi alapon, nem pénzért, beleértve ezeket a megjegyzéseket is. Minden más felhasználás esetén Geoffrey Hoppe írásos engedélyére van szükség.
Adamus® a Bíbor Kör – Crimson Circle védjegye.LINDA: Üdvözlünk ezen a különleges Valentin napi üzeneten. Adamus itt van velünk. És akkor vegyünk egy jó mély lélegzetet!

Lélegezd magadba azt, hogy „Itt Vagyok”, „Jelen Vagyok”
.
Engedd, hogy az energiák minden egyes lélegzettel áramoljanak, lélegezz be és ki mindazzal, aki vagy. Lélegezz a szívedből, mindazzal, aki vagy. Lélegző test, elme és lélek.

Vegyél egy jó mély lélegzetet! Engedd meg magadnak, hogy beleérezz ezekbe az energiákba, ebbe a különleges üzenetbe, ami mindannyiunknak szól.

Lélegezz jó mélyen, ahogy elkezdjük!ADAMUS: Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain.

Üdvözöllek ezen a különleges Valentin napi üzeneten! Az évnek ebben az időszakában szeretek különleges üzenetet átadni azoknak, akik Shaumbrának vallják magukat és ebben a mostani üzenetben kifejezetten az újakhoz szólok, akik megtalálták a Bíbor Körhöz vezető útjukat. Szeretném kicsit elmagyarázni az újaknak, hogy kik is vagyunk, mit is csináltunk eddig és hova tartunk.

Tudom, hogy sokan mostanában találtatok rá a Bíbor Körre, sőt, talán még a weboldalára is ellátogattatok, és sok kérdésetek támadt. – „Mit csinál ez a csoport?” – és – „Miért vonzódtam ide?” – vagy – „Miért van kicsit fura érzésem velük kapcsolatban?” – De hadd kezdjem azzal, hogy köszöntelek benneteket, és elmondom, hogy ki vagyok én.

A szeretett Saint-Germain

A Szeretett Saint-Germain vagyok. Sok-sok életet leéltem emberként ezen a bolygón. A legutolsó életem a 18-ik században volt. Annak az évszázadnak a végén távoztam el a bolygóról, és azóta is azokkal az emberekkel dolgozom szerte az egész világon, akik a szabadságukat keresik, mert igen, ez az egyik fő témám – a szabadság.

A korlátoktól mentes szabadság. Azoktól a ciklusoktól való szabadság, amik szinte végeláthatatlan létidőknek tűnnek ezen a bolygón. Az a szabadság, hogy most már kiemelkedj az élet gubójából, és az a pillangó, az a szabad, szellemi létező legyél, aki valójában vagy, de most már a bolygón leélt sok-sok életed gyönyörűséges tapasztalásaival egyetemben. És a tapasztalásaid, azok összes bölcsessége – mert igen, mindazt, amit az összes életedben megéltél, bölcsességgé párolja egy csiszolatod, akit a Mesternek hívunk. Mindent, mindent, amit csak megéltél, bölcsességgé párolja a Mester részed, és fel fogod ismerni, talán a jelenlegi emberi ítéleted ellenére, hogy soha nem történt semmi rossz, hogy soha semmi rosszat nem tettél. Tudom, hogy az elme időnként ezzel vitába száll és azt akarja, hogy azt hidd, hogy volt valami, amit rosszul tettél, vagy akár azt, hogy veled tettek valami rosszat. De meg fogod érteni, hogy ez az egész pusztán csak egy tapasztalás volt, ami mind bölcsességgé lett párolva,  - ahogy megtörténik a Realizációd.

Az Adamus Saint-Germain nevet vettem magamra abban a munkában, amit a Bíbor Körrel végzek, hogy így különböztessem meg attól a munkától, amit a múltban más csatornázókkal végeztem, kifejezetten Guy Ballard-ra gondolok itt most, akit Godfre King néven is ismerhettek. Tehát az Adamus nevet adtam magamnak, hogy így tegyek különbséget, de gyökereiben attól még ugyanúgy Saint-Germain vagyok. A Saint-Germain név jelentése a Szent Testvér. Ezt a nevet használtam a legutolsó életemben.

Szeretném üdvözölni az újakat! Azok után érkeztek, akik közül sokan bizony már 20 éve együtt vannak a Bíbor Körrel, ami 1999 augusztusában vette kezdetét az egyik Felemelkedett Mester társammal, Tóbiással. Tóbiás 10 éve eltávozott, hogy visszatérhessen egy újabb inkarnációra a Földre, és hogy végre tényleg élvezze az életet, továbbá azért is, hogy itt legyen ebben az elképesztő időben, ami éppen most zajlik a bolygón.


Shaumbra

Hivatalosan 2009 szeptemberében vettem át a Bíbor Kört Tóbiástól. De azt megelőzően is többször voltam Tóbiás vendége. Tehát hivatalosan 2009 szeptembere óta vagyok ezzel a csoporttal, akik Shaumbrának hívják magukat. A Shaumbra egy ősi megnevezés, aminek az eredete egészen Jeshua idejére nyúlik vissza, akit sokan Jézusként ismertek. A Shaumbra megnevezés fordítása lényegében a „Kőszikla Családja” – a stabil és szilárd család – akik akkoriban találkoztak és megtárgyalták a rejtelmeket és a misztikumokat. Akkoriban találkoztak, és egy olyan időről beszéltek, ami majd el fog jönni a bolygón, amikor sok, nagyon sok emberrel megtörténik a Realizáció, és amikor a bolygó a saját történelmének a létező leghatalmasabb átalakulásán fog keresztülmenni.

Shaumbrának nevezik magukat, és sokan az Esszénusoktól származnak, és sokan közülük a későbbiekben is Esszénusok maradtak. Az Esszénusok csoportján belül létezett ez a csoport, amit Shaumbrának  hívtak, akik egészen Jeshua időszakáig együtt voltak.  

Sokan közülük már korábbról, Atlantisz végnapjaiból ismerték egymást, vagyis Tien Templomaiból, ami jelenleg nagyjából Kuba Észak-keleti területét jelenti. Tien Templomai volt az a hely, ahol nagy varázslatok történtek. Óriási misztériumok zajlottak, és ahol nagy tisztelet övezte az emberi utazást. Tien Templomai úgy egy fél dimenzióval vagy egy fél lélegzettel a bolygó valóságától odébb léteztek, ezért aztán hogy úgy mondjam, mások nem igazán voltak képesek rátalálni vagy rábukkanni. És itt, Tiennek ezekben a templomaiban megengedték maguknak az olyan a dolgokat, mint az önszeretet, függetlenség, szabadság és szuverenitás.  

Azt követően pedig Jeshua időszakában visszatértek, hogy elültessék a bolygón a Krisztus Tudatot, a szent és kristálytiszta tudatot. Majd nem sokkal a II. Világháború után ismét felbukkantak, mert hallották a hívást, hogy térjenek vissza ide a bolygóra a létező legnagyszerűbb időszakban. Ez egy globális, az egész világot behálózó csatlakozás. Átível az országok között, átnyúlik az óceánokon. Azoknak az emberi létezőknek a világméretű csatlakozása ez, akik megengedik a saját Realizációjukat.

Korábban már elmondtam néhány összejövetelen, hogy azoknak a száma, akik alkalmanként csatlakoznak a Bíbor Körhöz, úgy nagyjából 130.000. Aztán létezik egy Mag csoport, akik alatt azokat értem, akik rendszeresen olvassák az anyagokat, és kapcsolódnak a Bíbor Kör energiával, és akik hozzávetőlegesen úgy 30.000-en vannak. Aztán létezik még egy ennél is jobban Mag csoport, akikkel elsőként fog megtörténni a Realizációjuk. És bár ez a Realizáció elég régóta lappangott már, de az idén, 2020-ban elkezd megtörténni.

Ezeknek a létezőknek a Realizációja már egy eleve előre eldöntött dolog. Már eleve ott vannak. Mindössze csak azt tapasztalják meg éppen, hogy milyen volt eljutni a Realizációjukba. És én a „Realizáció” szót használom a „megvilágosodás” helyett. Bár szerintem a kettő egymással felcserélhető. Én személy szerint jobban kedvelem a „Realizáció” megnevezést, hiszen realizálod vagyis felismered, tudatára ébredsz és visszaemlékszel arra, aki valójában vagy és hogy mi az, amit igazából teszel ezen a bolygón.

Sokuknak az idén meg fog történni a Realizációjuk, és a rákövetkező pár évben. És máris elmagyarázom, hogy mi is az, amit csinálunk, de addig is, ismételten, szeretném köszönteni azokat, akik újak ebben az egészben.  

Bíbor Kör

A Bíbor Körben nincsenek szabályok. Semmiféle szabály sincs. Időnként beszélni szoktam arról, hogy mennyire nem kedvelem az elme és hangulatjavító gyógyszereket, amiket antidepresszáns gyógyszerekként ismertek. Ennek az az oka, hogy minden egyes alkalommal, amikor az agyban történik egy beavatkozás, egy kémiai, vegyi beavatkozás, akkor az szó szerint lenyomja azt, és ezzel együtt néha nagyon sok küzdelmet és kihívást is okozhat a Realizáció természetes folyamatában. Tehát ezen kívül nincsenek szabályok. Nincsenek szabályok arra vonatkozóan, hogy milyen ruhát kell hordanotok. Nincsenek titkos eskük vagy fogadalmak, és semmi ehhez foghatók.

És tagsági díjak sincsenek a Bíbor Körben.Semmit nem kell fizetned, és semmit sem kell tenned! Vannak, akik szabadon odaadják az energiájukat és a pénzüket, hogy ezzel fenntartsák a Bíbor Kört, de ezt soha nem erőltetik. Soha nem könyörögnek érte, sőt, igazából még csak soha nem is kérik. Semmit sem kell megvenned, mert végsősoron minden, ami megbeszélésére kerül akár a Keahak csoportban, akár az élő tanfolyamokon, az az információ végül elhangzik a Shoud-okban. A Shoud-ok a havi közvetítések, ahol előbb vagy utóbb minden elhangzik, és teljesen ingyen van. Ezt még Tóbiás kérte így a legelején, amit én magam is támogattam a beérkezésem után, mert sokan vannak jelenleg a világban, akik ezt egyszerűen képtelenek lennének kifizetni, vagy legalábbis azt gondolják, hogy nem engedhetik ezt meg maguknak, és mi azt szeretnénk, hogy ez ingyenesen elérhető legyen.

Nincsenek tagsági díjak. Semmit sem kell aláírnod, semmilyen esküt vagy fogadalmat sem kell tenned, és semmilyen tagságot nem kell megújítanod, vagy törölnöd, megszüntetned. A szabad akaratod által vagy itt, a teljes szabad akaratodból.

A bolygó

Most van a legérdekesebb időszak a bolygón. Sokszor beszéltem már erről az összejöveteleinken, a tanfolyamainkon és a Shoud-okon, ami a havi közvetítést jelenti, és azt mondtam, hogy a jelenlegi időszak páratlan és bámulatos. Ez az, amit a Gépek korszakának hívunk.

A gépek korszaka egy könyv címe, amit én írtam nem sokkal a legutolsó életem halála előtt, ahol a szó szoros értelmében részt vettem egy időutazáson, és a 2020-as évben landoltam, majd pár évvel azt követően, sőt, még évekkel azt megelőzően is. De 2020 körül landoltam, és láttam mi történik a bolygón. Nehéz volt ezt akkoriban szavakba foglalnom, mert az 1700-as évek végéről beszélünk, és egyáltalán nem tudtam felfogni ezeket a tükröket vagy üvegtükröket – ahogy akkoriban hívtam ezeket. Mindenki egy kis üvegdarabot nézegetett, de ma már tudom, hogy ezek a mobiltelefonjaitok, amiket magatokkal hordtok. Mindenki a számítógép monitorokat bámulta. Tehát mindenki ezeket nézte, és összekapcsolódott azzal, amit mára már megtanultam, hogy internetnek hívtok.
Ez volt a Gépek Korszaka, amikor a robotok éppen csak, hogy elkezdtek életre kelni, és piacra kerülni a mérnökök és a tudósok, a szoftver programozók munkapadjairól, és létrejött temérdek sok applikáció vagy alkalmazás, amivel például meg tudod rendelni az étteremből az ételedet, hogy azt házhoz hozzák, vagy fel tudjátok építeni az autóitokat vagy gépeiteket, a házaitokat, vagy ahol közlekedési rendőrként szolgálhatnak, és minden más dologként és módon is, amit csak el tudtok képzelni. Ez az egész itt és most vette kezdetét.

A Gépek Korszaka egyben egy óriási fordulópontot is jelentett a számítógépeitek értelmében. 40, 50 évvel ezelőtt a számítógépek éppen csak a keletkezési stádiumban voltak. A mostaniakkal összehasonlítva elképesztően lassúak, ormótlanok, súlyosak és hatalmasak voltak. És mára ez már mind nagyon kicsike, apró lett, mégis rengeteg mindenre képesek, és ezek a változások a számítógépek hatalma terén továbbra is folytatódni fognak, és a számuk egyre csak emelkedni fog, mégpedig elég nagy mértékben a következő pár évben, ebben az előttünk álló pár évtizedben.

A számítógépek képessége - amiből végsősoron mesterséges intelligencia lesz, általános mesterséges intelligencia, amit majd a szuper mesterséges intelligencia követ, teljesen átalakítják a bolygót, mégpedig annyira, hogy egy új emberi faj fog kifejlődni ebben az előttünk álló pár évtizedben. Eleinte ez a jelenlegi emberi faj egyszerű jobbítását fogja jelenteni, ahol is eszközöket raknak majd a testükbe, amivel lecserélik a korábbi szerveiket, testrészeiket – ami már ma is elég elterjedt – tehát ezek az eszközök fogják lecserélni vagy pótolni a szerveket vagy testi problémákat.  De nagyon hamar következik a nanotechnológia és az őssejtek, amivel a szó szoros értelmében képesek lesznek testrészeket, végtagokat újra kinöveszteni, majd végsősoron, a szülés, a születés sem lesz már olyan, mint eddig, nem ez lesz a születés legelfogadottabb és legelterjedtebb módja. A születés teljes egészében inkubátorokban fog történni, a laboratóriumban, és genetikai módosítások lesznek eszközölve. És ennek nem lenne szabad megijeszteni benneteket. Ez mindössze az emberi faj fejlődését jelenti.

Ez az egész éppen most zajlik, elképesztően rövid idő alatt, egy felgyorsított szintű számítógépes intelligenciával, és ez már most teljesen itt van a ti életetekben, a Gépek Korszakában.

Realizáció

A Shaumbrának hívott csoport számára – és nektek is, amennyiben valaha is ezen a néven határozzátok meg magatokat – csak egy pár lényegi dolog van. Először is, ez a csoport már úgy 20 éve jelen van, és az jellemzi őket, hogy megengedik a Realizációjukat. És ismételten szólva, a „Realizáció” szó felcserélhető a „megvilágosodás” szóval, de ha észrevettétek, azt mondtam, hogy megengedik a Realizációjukat. Amit azt jelenti, hogy nem folytatnak tanulmányokat erről, hiszen valójában semmit nem tudsz erről megtanulni. Csak megengedni tudod. Ahol is felismered, hogy a Realizáció egy természetes folyamat. Az ember akkor sem lenne erre képes, ha akarná. Az ember meg tudja ezt engedni, de nem tudja azt irányítani vagy uralni, levezényelni, eltervezni. Az ember mindössze meg tudja engedni ezt a teljesen természetes folyamatot. A megengedés alatt azt értem, hogy hagyod, hogy az isteni részed tegye a dolgát. Ez az, amikor a hernyó bevonul a gubóba és pillangóként emelkedik elő onnan, és mindez teljesen természetesen történik meg.  Ezért mondom azt, hogy megengeded a Realizációt.

Ez a csoport temérdek sok életet töltött a spiritualitás, a misztériumok tanulmányozásával, ők voltak a misztikusok, majd megszülettek ebben az életükben. És nagyon sokan elhalasztották vagy késleltették a Realizációjukat. Hiszen az már egy vagy két, sőt esetenként már három élettel ezelőtt is megtörténhetett volna, de várni akartak vele egészen mostanáig. Arra vártak, hogy itt lehessenek a bolygón most, a Gépek Korszakában. Tehát vártak, amivel visszafogták a Realizációjukat, hogy most itt lehessenek, és ezt most már elkezdjük meglátni.

Egyre többen és többen egyszerűen megengedik ezt. Nem harcolnak vele. Nem próbálják ezt megszerkeszteni. Az emberi elme egész egyszerűen képtelen – képtelen megtervezni és kivitelezni a Realizációt vagy megvilágosodást. Képtelen erre. Nagy ritkán, miközben becsapja, átveri magát, lesz egy kis mini vagy korlátolt Realizációja, ahogy ezt én szoktam hívni - de ez nem a teljes Realizáció. De végsősoron ez nem az elmén, sőt még csak nem is az emberen múlik.  Az isteniség csinálja az egészet.

Szóval ezek az emberek megengedik a Realizációjukat. És erről valószínűleg nem fogtok olvasni az újságban, amennyiben egyáltalán léteznek még újságok. Valószínűleg nem fogtok erről hallani vagy olvasni a közösségi médiátokon, mert amikor valakivel megtörténik a Realizáció, akkor az egy nagyon mély, személyes és magántermészetű dolog. Annyira bensőséges és olyan nagyon törékeny. Pontosan olyan, mint amikor a pillangó először kiemelkedik a gubóból, és elkezdi széttárni a szárnyait, ami egy roppant törékeny és sebezhető érzés, annak ellenére, hogy igazából ez nem így van. De akkor is ilyen érzéssel jár.

Nem fogtok Shaumbrákat látni, akik világgá kürtölik a Realizációjukat. Egyszerűen csak tudni fogják. És mások is tudni fogják, mégpedig onnan, hogy egyszerűen belenéznek a szemébe és érzik az energiáját. Nem kell ehhez egy olyan pólót hordaniuk, aminek a felirata világgá kürtöli a Realizációjukat. Nem kell erről írniuk. Sokan később majd fognak könyvet írni a Realizációhoz való eljutás buktatóiról és veszélyeiről. Arról, hogy az emberek ezt mennyire nagyon megbonyolítják, sokkal jobban, mint kellene, és javaslatokat adnak majd arra vonatkozóan, hogy lehet ezt sokkal könnyebben végigcsinálni. De egyelőre csendben fog lezajlani a Realizáció, aminek óriási hatása van az emberre, és végsősoron a bolygóra.

Ez a csoport arra is elkötelezte magát, hogy a Realizációjukat követően itt fognak maradni a bolygón. És ez egy roppant fontos dolog, hiszen a megvilágosodást követően, nagyon sok, mondhatni majdnem az összes Felemelkedett Mester nem sokkal a Realizációját követően eltávozott a bolygóról. Akár pillanatokkal, napokkal és néha hónapokkal később, de  elmentek innen. Hiszen felismerték, hogy elérkeztek a bolygón való utazásuk legvégére, és akkor miért is maradnának itt? Már nincs mit tanulnod, és tényleg nincs már mit tapasztalnod azon kívül, hogy itt maradsz a bolygón megvilágosodottan. Mert megértették, hogy a bolygó olyan, amilyen, az emberek keresztülmennek itt a tapasztalásaikon. Nem egy rossz hely ez a bolygó – nincs szüksége megmentésre vagy bármi ehhez hasonlóra, ezért aztán csak eltávoznak innen. Elérkezett ennek az ideje. Olyan ez, mint amikor befejezed az egyetemet és megkapod a diplomádat. Miért is maradnál ott tovább? Átkelnek a túloldalra a haláltól való félelem nélkül.

Ezt tényleg nagyon szeretném hangsúlyozni. Amikor megtörténik az emberrel a Realizáció, akkor egyáltalán nincs benne halálfélelem. Az lehet, hogy attól félnek, hogy továbbra is itt maradjanak emberként, de halálfélelem egyáltalán nincs bennük. Így aztán sokan, nagyon sokan eltávoznak innen a Realizációjuk megtörténtekor, de ez a Shaumbra csoport úgy határozott, hogy itt marad a bolygón, emberi testben – talán egy pár évtizedre, vagy talán még tovább – de itt maradnak, itt lesznek a bolygón, hogy sok mindent megtegyenek.

Először is azt, hogy élvezzék az életet, mert a legtöbben egyáltalán nem élvezték azt egészen mostanáig, ha egyáltalán valaha is élvezték az életet. Csak, hogy élvezzék az életet, és többé ne legyenek küzdelmeik, és, hogy az egész szenvedés többé még csak ne is létezzen az életükben, annak ellenére, hogy az talán még létezni fog a világban. Úgy döntöttek, hogy itt maradnak és élvezik az élet szépségét. Sokan közülük több, mint ezer életet leéltek ezen a bolygón, és sokan úgy határoztak, hogy itt maradnak még egy ideig, hogy utazgassanak, hogy hosszú sétákat tegyenek a természetben, hogy élvezzék ennek a bolygónak a természetes szépségét, mert tisztában vannak vele, hogy ez a legutolsó életük a Földön.

Időről időre felmerül a kérdés: - „Ha azt szeretnék, akkor vajon visszatérhetnek ide egy újabb életre?” – Nos, hát persze, de általában ez nem szokott bekövetkezni, és még ha meg is történne, az nem az úgynevezett hagyományos születés és halál folyamatával együttjáró inkarnációval történne meg. Hiszen magukkal vitték az emberi testük esszenciáját, és az összes emberi tapasztalásukat. Ezért aztán bármikor újra megjelenhetnek a bolygón rövid időszakok erejéig. Nem kell ehhez megszületniük. Képesek manifesztálni a fizikai testük illúzióját, amiben éltek, és ugyanúgy élvezhetik a Földi élet örömeit. De sokan, nagyon sokan majd úgy döntenek, hogy az Új Földön, Theos-on fognak inkább elidőzni. Theos olyan, mint az Új Föld, ami rendelkezik ennek a bolygónak az összes tulajdonságával, jellemzőjével, de annak sűrűsége, nehéz gravitációja nélkül, ahova nem ragadnak be inkarnációról inkarnációra, és ahol nem kell, hogy legyenek őseid, múltból jövő családod. Tehát pont olyan, mint ez a Föld, csak teljesen szabad, és ahol teljesen szabadon az lehetsz, aki vagy.

Energia

A másik fontos dolog ezzel a csoporttal kapcsolatosan, akiket Shaumbrának hívnak az, hogy éppen most tanulják, hogy mi is az energia. Ezt hosszasan tárgyaljuk. Sok anyag elérhető számotokra, amennyiben még jobban bele akartok ebbe merülni, de a lényeg a tudat és az energia közötti kapcsolat. És nagyon régóta már azt gondoltátok, hogy az energia rajtatok kívül található, amihez el kell jutnotok, meg kell azt szereznetek, de ez a Shaumbra csoport most éppen azt tanulja, hogy az összes energia tényleg bennük van. Mind a sajátjuk. Nem kell érte se megdolgozniuk, se harcolniuk. Senki sem tudja lelopni az energiájukat, és nekik sincs semmi szükségük arra, hogy azt valaki mástól ellopják. Azt tanulják éppen, hogy az energia teljesen a sajátjuk, és azért van itt, hogy szolgálja őket. Képzeljétek csak el,mennyire megváltozna az életetek, ha tudnátok, hogy az összes energia azért van itt, hogy szolgáljon titeket, és soha nem azért, hogy megnehezítse az életeteket, vagy, hogy szenvedésre ítéljen benneteket, hanem csakis azért van itt, hogy szolgáljon titeket.

Ez egy óriási, hatalmas változás azoknak a dinamikáikban, akik Shaumbráknak hívják magukat – hogy végre megengedik, hogy az energia szolgálja őket, és először is felismerik, hogy ez mind a saját energiájuk. Ez az, ami lehetővé teszi számukra, hogy itt tudjanak maradni a bolygón, szenvedés, szükség nélkül, anélkül, hogy olyan munkájuk legyen, amit nem élveznek. Ez az, ami megengedi nekik, hogy itt maradjanak, hogy hagyják, hogy az energia szolgálja őket, és megengedik maguknak, hogy élvezzék a bolygón töltött életük hátralévő részét.

Tudat

És itt van még egy utolsó dolog, egyetlen egy ok, ami miatt a maradás mellett döntöttek.

Ki fogják sugározni a tudatukat. Meg fognak nyílni és lehetővé fogják tenni, hogy a tudatuk fénye itt legyen a bolygón most, a Gépek Korszakában. Hiszen az a rengeteg sok változás, ami az új technológiával be fog érkezni ide a bolygóra – ezek alatt a változások alatt a mesterséges intelligenciát, a robotokat, a nanotechnológiát és minden mást is értek, amik már mind itt vannak – és nem valahol a távoli jövőben, hanem már itt vannak – tehát emiatt óriási szükség van a tudatra itt, ezen a bolygón, és ezt csak azok tudják ide behozni, akik emberként, testben itt élnek. Ezt nem tudják ide behozni a Felemelkedett Mesterek, vagy akik az angyali birodalmakban tartózkodnak. Ezt csakis azok tudják ide behozni, elültetni vagy leföldelni, akik megtestesítik azt, és mindenek előtt ezért is választották azt, hogy itt maradjanak.

És csendesen fogják kiragyogtatni a fényüket, a tudatukat. Ott ülnek majd egy padon a parkban, vagy egy kávézóban. Nem kell megpróbálni azt kivetíteni vagy ráerőltetni senkire. Az egyszerűen csak van. Egyszerűen csak van. Már pusztán a Jelenlétük megváltoztat mindent. Nem próbálják megváltoztatni a világot, ez egyáltalán nem erről szól. Nem próbálják egyesével megváltoztatni az embereket, vagy a csoportokat egymás után, vagy egyik nemzetet a másik után. Nem, erről egyáltalán nincs szó. Hanem az történik, hogy ahogy megengedik, hogy a tudatuk kiragyogjon, a fényük kisugározzon, az bevilágítja az egyének potenciáljait, és végeredményben az egész bolygó potenciáljait, amit egyébként soha nem láttak volna meg. Rengeteg sok potenciál létezik még a te életedre vonatkozóan is, de jelenleg nagy részük egyszerűen a tudatodon, a tudatosságodon kívül található.

Olyan ez, mintha egy koromsötét szobában meggyújtanál egyetlen szál gyertyát, és ez az egyetlen egy gyertya meg fogja változtatni a szobát, mert hirtelen már nem csak a sötétséget látod, hanem azt is, ami körülvesz téged. Látod a falakat. Látod az ajtókat. Látod a képeket a falon. Látod a plafont és a padlót. Látod a bútorokat és minden mást is, ami körülvesz.

Tehát ezek a Shaumbrának nevezett létezők, soha nem mennének oda  valaki máshoz, és nem mondanák meg nekik, hogy merre menjenek, balra vagy jobbra, felfelé vagy lefelé. Egyszerűen csak kisugározzák a fényüket, és azok az emberek, akik erre készen állnak, ezt saját maguk megláthatják. Meg fogják látni, hogy sokkal, de sokkal több választással és potenciállal rendelkeznek az életükben, és végsősoron ez ugyanúgy vonatkozik az emberiség egészére.

És ez most rendkívül nagy fontossággal bír a Gépek Korszakában, elképesztően fontos, hogy az emberek meglássák a többi potenciált is, amik az új emberi fajra vonatkoznak a bolygón. Az új potenciálokat a mesterséges intelligenciára, a biotechnológiákra, arra, hogy a betegségekre megoldások legyenek, hogy megoldódjanak az éhség és az elosztással kapcsolatos problémák a bolygón, hogy összeomoljanak a régi hatalmi rendszerek, és hogy egy új demokrácia legyen a világon. Mert tudjátok a technológia, ahogy az jelenleg működik, és ahogy a képességei egyre gyorsabban növekednek és a költségei pedig ugyanolyan gyorsan mennek lejjebb, igenis képes demokratizálni a világot. Képes elhozni a szükséget szenvedőknek azokat a dolgokat, amikkel korábban soha nem rendelkeztek, mert egy egyszerű mobiltelefonnal és az internet elérhetőségével, ők is szinte ugyanazokkal a potenciálokkal rendelkeznek, mint egy nagyon-nagyon gazdag ember, aki egy tehetős családból származik, egy gazdag országban él, és teljesen más az életről alkotott nézőpontja. A technológia rendelkezik a demokratizálás képességével, azzal, hogy egyenlő esélyt vagy lehetőséget biztosítson mindenki számára.

És ezért is van az, hogy ez a Shaumbra csoport azt választotta, hogy itt marad, és kiragyogtatja a fényét. Jelenleg olyan emberek élnek ezen a bolygón, akik régi, karmikus problémákat cipelnek magukkal, amiknek nagy része az ősi, vérvonal családjukhoz tartozik, és már hosszú életek óta ezt magukkal hurcolják, mert egyszerűen nem tudják, hogy tudnának kikerülni ezekből a problémákból.

De azoknak a Mestereknek a fénye, akik itt maradnak ezen a bolygón, be fogja világítani a potenciáljaikat, ami megmutatja nekik, amennyiben ezt választják, hogyan szabadulhatnak meg ezektől a régi, karmikus kapcsolatoktól, és az önértékelés vagy önbecsülés hiány régi problémáitól. Segíthet kitörni az egészségügyi problémáikból, sőt, abból is, ami jelenleg a legnagyobb problémát jelenti a bolygón, ami a mentális egyensúlytalanság.

A mentális egyensúlytalanságról közel sem esik annyi szó, mint az egészségügyi problémákról, amikkel az emberek szembenéznek, az olyan betegségekről, mint a rák, a cukorbetegség és a többi betegség. Pedig sokkal több a mentális egyensúlytalanság jelenleg a bolygón, mint a fizikai megbetegedés, és persze, ahogy ezt sokan tudjátok, a mentális egyensúlytalanságok azok, amik végsősoron a fizikai betegségeket okozzák. A mentális egyensúlytalanság okozza például az emberiség szenvedését. Ez okozza az öröm hiányát. Azt okozza, hogy az emberek elrejtőzzenek a saját lényük legsötétebb rekeszeiben, hogy féljenek maguktól, és féljenek a démonoktól, amiket sokszor magukon kívülre vetítenek, pedig valójában belőlük, a saját belsejükből erednek.

Az, hogy itt lesznek a Mesterek ezen a bolygón, akik egyszerűen csak kisugározzák a fényüket, behozzák a tudatukat, segíteni fog azoknak, akik depressziósak vagy pszichózistól szenvednek, illetve nincs önbecsülésük. Ez segíteni fog majd nekik abban, hogy behozzanak egy új potenciált az életükbe. Sőt, most, a Gépek Korszakában mindennél jobban szükség van a tudatra ezen a bolygón az egyensúly fenntartása érdekében. Képzeljétek csak el, hogy milyen lenne ez a bolygó ezzel a rendkívül hatékony és erőteljes technológiával, ha azt nem ellensúlyozná ki a tudat fénye.

Most vegyünk erre egy jó mély lélegzetet! Vegyél egy jó mély lélegzetet!
(szünet)

A spiritualitáson túl

Ez a csoport, aki Shaumbrának hívja magát, túllépett azon, amit én spirituálisnak nevezek. Ez többé már – illetve soha nem is volt – egy New Age-es csoport, és ezen a ponton már tényleg nem egy spirituális csoport.

Sok út vezet el a Realizációhoz, nem csak egy, és nem csak a spirituális út. Ennek a csoportnak az eredete, a származása a spirituális út, kifejezetten Jeshua idejéből. Sokan részt vettek a világ vallásainak a megalakításában, és egy spirituális, sőt gyakran egy misztikus úton jártak a Realizációjuk felé vezető úton. De mostanra megértették, hogy nem a spirituális út az egyetlen, ami elvezet a Realizációhoz. Hanem az egyik út a sok közül. Szinte az összes Shaumbra a spirituális ösvényt követte a múltban, de most már felismerik, hogy sok különféle úton el lehet jutni a Realizációhoz.

Ez a felismerés önmagában megváltoztatta magának a Bíbor Körnek a természetét. Ez többé már nem egy spirituális csoport. Hanem egyszerűen egy olyan csoport, aki megengedni a Realizációját mindenféle tantételek, vallási dogmák, szabályok és tagság nélkül. Egyesével, külön-külön megengedik a szuverenitásukat, de úgy, hogy közben kapcsolódnak egymással. Tudják, hogy nincsenek egyedül ebben az egészben.

Változások

Akkor hát mi következik az életedben, amennyiben új vagy itt a Bíbor Körben? Mi fog történni? Keresztülmentél a felébredéseden, és most a felébredés utáni szakaszban, a spiritualitást követő szakaszban vagy éppen, ha egyáltalán helyén való ezt a kifejezést használni. Nagyon sok változáson fogsz keresztülmenni az életedben, változások lesznek a testedben, beleértve ebbe a DNS-t és kromoszómákat, valamint az összes idegsejtet is. Az idegsejtek dolga az, hogy végeredményben összekapcsoljanak téged azzal az energiával, ami fenntartja az életet, a te életedet. És az idegsejtek most megváltoznak. Úgy megközelítőleg 100 milliárd idegsejt található az agyadban. Amik most változnak, annak érdekében, hogy alkalmazkodjanak ahhoz a többi dologhoz, ami jelenleg történik a testedben és az elmédben.

Ezért lesznek olyan időszakok, amikor fájdalmat fogsz érezni a testedben, és nagyon kellemetlen érzéseket fogsz megélni a testedben, mert ismételten szólva, egy óriási, hatalmas változáson mész keresztül a fizikai természetedet illetően, ahol még mindig ugyanúgy lesz fizikai tested, de most már visszaintegrálódsz abba, amit FényTestnek hívtok, és amit én Szabad Energia Testnek szeretek nevezni. Tehát nagyon sok változás történik a fizikai testben, sok lesz a fájdalom időnként, mert az egész biológiai hálózatod egy óriási átalakuláson megy keresztül.

Időnként az elméd homályosnak fog tűnni. Nem leszel képes emlékezni dolgokra. Másképpen fogsz gondolkozni, és ez eleinte bizony ijesztő, mert miután olyan sok életet leéltél a bolygón, már nagyon hozzászoktál a racionális gondolkodáshoz egy meghatározott módon. Sőt, ezt próbáltad tökélyre fejleszteni, élesíteni, sőt leszűkíteni, kontrollálni, de ez most változik. Teljesen mindegy mit teszel annak érdekében, hogy megpróbáld ezt irányítani, ez akkor is meg fog változni.

Túlléptek az emberi elme korlátain, ami lekorlátozza az érzékeket. Nem csak az emberi érzékszerveiteket, hanem több, mint 200.000 angyali érzéketek van, és most túl fogtok lépni ezeken a korlátozottságokon. És ez időnként elég kínos, félszeg érzés lesz. Olyan lesz, mintha elveszítenéd az eszedet, és egy bizonyos értelemben pontosan ez történik.

De közben pedig azon az úton fogsz járni, amit a Shaumbra már segített létrehozni, kikövezni – ezzel könnyebbé tenni számodra az ösvényt. 20 évnyi nagyon csodálatos anyag és információ elérhető a számodra, ami a Realizációhoz való eljutásról szól. Rendelkezel azoknak a fényével, akik előtted járták végig ezt az utat, hogy bevilágítsák számodra a potenciáljaidat, amiket máskülönben talán soha nem láttál volna meg. Nem fogják ezt helyetted megtenni, de kisugározzák magukból a fényt, ami segít neked ezeket meglátni, és majd segít meghozni a választásaidat.

Nektek ez könnyebb lesz, mint a legtöbbjüknek volt, mert az ő utazásuk segített létrehozni, kikövezni ezt az ösvényt, az segített létrehozni új portálokat vagy átjárókat az emberi korlátozottságot meghaladva. Kevesebbet fogtok szenvedni, mint ők. Hamarosan fel fogjátok ismerni, hogy a szenvedés szó többé már nem is szerepel a szótáratokban, egyszerűen megszűnik létezni. Az lehet, hogy a szenvedés továbbra is ott lesz másokban, a körülötted lévő emberekben, de a te világodban nincs szükség szenvedésre. A szenvedésnek egyáltalán nem kellene az emberek életmódjává válni ezen a bolygón.

Megengedés

Folyton ezt halljátok a Shaumbrától és tőlem is. Jelenleg minden a megengedésről szól. Ismételten szólva a Realizáció egy természetes folyamat. Nem léteznek olyan kristályok, amik majd megteszik ezt helyetted. Minden álló nap meditálhatsz, de az sem fogja elhozni neked a Realizációt. Gyakorolhatod a légzést, meg mindenféle szent ceremóniákat végezhetsz, tantrázhatsz, és minden mást is csinálhatsz. Ezek többségükben spirituális elterelések, amit én makyó-nak hívok. A valódi Realizáció egy természetes folyamat, és még csak nem is kell spirituálisnak lennie.

Tehát az út mentén tőlem is, és a többi Shaumbrától is hallhattok a megengedésről. Csak engedjétek meg! Ó, hát az szinte egészen biztos, hogy el fogtok jutni arra a pontra, ahol már hallani sem bírjátok a megengedés szót, annyira elegetek lesz belőle, mert ismerem én a Shaumbrát, akik együtt vannak velem és Tóbiással is együtt voltak már jó ideje, és már szinte hallani sem bírták a megengedés szót. De egy nap végre felismerték ezt a rendkívül egyszerű dolgot, ami a megengedés.

Teljesen mindegy milyen háttérből érkeztél, nem számít milyen iskolát végeztél, az sem számít, hogy egyáltalán jártál-e főiskolára vagy egyetemre. Teljesen mindegy, hogy gazdag vagy szegény családból származol, nem számít, ha tolvaj vagy egy hazug voltál, sőt, még az se, ha politikus voltál. Ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak a Realizációban, mert mindent, mindent, mindent, amit valaha is tettél, bölcsességgé párolta egy csiszolatod, akit a Mesternek hívunk. Neked, az embernek semmi más dolgod sincs, minthogy ezt megengedd, és hogy végsősoron élvezd az életet ezen a bolygón.

Az első valódi új hullám vagytok, akik eljöttetek a Bíbor Körbe, és érkeznek majd más új hullámok utánatok is. Az nem számít, hogy együtt voltál-e ezzel a csoporttal már egészen Atlantisz óta vagy Jeshua időszaka óta. Néhányan együtt voltatok velük, de végsősoron ez egyáltalán nem számít. Ami mindennél jobban számít az az, hogy megtörtént a felébredésed, és most már készen állsz a Realizációra.

Ez egy hosszadalmas és nehéz folyamat lehet, amennyiben egyedül csinálod ezt, amennyiben halvány fogalmad sincs arról, hogy mi történik benned. Ugyanakkor pedig rendelkezel mindazok előnyével és jótékony hatásával, akik már sok-sok év alatt végigmentek a tapasztalásokon és ezen az úton, és eljutottak a Realizációhoz. Ők azok, akik jelenleg Shaumbrának vallják magukat.

Nagy örömet jelent számomra, hogy együtt dolgozhattam ezzel a csoporttal az elmúlt tíz évben, és nagy izgalommal várom az előttünk álló legalább még pár évig tartó közös munkát. És amikor már elegendő valóban Realizált Mester lesz ezen a bolygón, akkor talán majd csak hátralépek, és egy kicsikét jobban tudom majd élvezni a Felemelkedett Mesterek Klubjában töltött időmet.

Nagyon nagyra tartalak azért, hogy itt vagy velünk ebben a csoportban, továbbá azért is, hogy itt vagy ezen a különleges üzeneten, amit Valentin napi üzenetnek hívok.

Több dolog miatt is szeretem a Valentin napot, de az egyik dolog a Valentin nap szimbóluma, ami természetesen a szív. És ez egyben a Földrejövetel szimbóluma is. A szív lefelé mutat, ami a Földre való lejövetelt jelképezi, ahogy ezt meg is tettétek. Az angyali családjaitoktól érkeztetek. Eljöttetek ide, erre a bolygóra, hogy emberi alakot öltsetek magatokra, és most, ha megfordítod a szívet fejjel lefelé, akkor azt láthatod, amit én pikknek hívok. Ez a felemelkedés szimbóluma, amikor is visszatérsz felfelé. Nem túl gyakran használom a „felemelkedés” szót, az azt övező rengeteg félreértés miatt. De azt jelenti, hogy tényleg megtörténik a Realizációd.

És ha összerakjátok egymással a szívet és a pikket, ami az ember szenvedélye és együttérzése, majd ezt követően a MesterLét, ahogy beérkezel a Realizációdba, most már itt van neked ez a tökéletes szimbólum rendszer: - A Földrejövetel, majd a Realizációba vezető út.

Nagy öröm számomra, hogy itt vagytok a Bíbor Körben, és csatlakoztok ehhez a Shaumbrának hívott csoporthoz. Egyre többet és többet fogtok rólam hallani. Az eredetem az – Én Vagyok -Saint-Germain, és az Adamus Saint-Germain nevet használom a Bíbor Körrel való munkámhoz. Várom, hogy veletek legyek az út minden lépésénél a Realizációtokba vezető úton.

Adamus Vagyok.

LINDA: És ez így van.

Most tényleg vegyél egy jó mély lélegzetet, és érezd Adamus szavait és energiáit! Tényleg érezz bele abba, amit ez az egész mindannyiunk számára jelent. Ez egy tényleg bátor és gazdag üzenet.
Vegyél erre egy jó mély lélegzetet és maradj együtt vele! Engedd meg!

Lélegezz és érezz! Lélegezz!

Nem véletlenül vagy itt, nem véletlenül hallgatod most ezt. Lélegezz erre jó mélyen továbbra is!

Köszönöm, hogy itt vagy velünk.

Köszönöm.

Fordítás: Telegdi Ildikó /LélekForrásNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése