2014. november 16., vasárnap

A lekapcsolódás leggyakoribb oka


Ezért szeretnénk, ha éreznétek: - Ez a gondolat engedi az energia áramlását? Vagy inkább leállítja azt? -Mert ha bármi más kritérium alapján választod meg a gondolataidat, akkor rossz irányba tartasz.

Abraham-Hicks

2014. november 12., szerda

Érzelmi vezettetés


Az univerzum reaktív természetű, és egy azonnali érzelmi reakciót ad a gondolataid irányára vonatkozóan. Olyan ez, mint amikor valaki azt mondja:

-Ábrahám, tegnap fejbe vertem magam egy kalapáccsal, ami borzalmas volt, mégsem bírtam abbahagyni.Aztán ma reggel, amikor felkeltem, felvettem a kalapácsot, és tovább kezdtem ütni magam a kalapáccsal. És ez nem jó...de tegnap is ezt tettem, ma is ezt teszem, és valószínűleg holnap is ezt fogom tenni.

És erre mi azt feleljük: - Rendben.

Amire azt kérdezed: - De nem kellene az univerzumnak szervezettebbnek lennie, hogy ne tegyem ezt magammal?

Azért mondjuk ezt nektek ezen a túlzó és drámai módon, hogy megértsétek, hogy SOHA SEMMI
sem történt veled - soha - AZ EGÉSZET TE TETTED MAGADDAL.
Minden ami történt, akár csecsemő korodban -MINDEN arra a REZGÉSRE reagálva történt, amit TE sugároztál ki MAGADBÓL.

Erre most azt mondhatnád: - Nos, biztosan nem verném folyton fejbe magam azzal a kalapáccsal, ha az nem lenne ott. Valaki itt hagyta. És láttam, hogy valaki más is folyton fejbe veri magát vele, és azt hittem, ez a helyénvaló viselkedés. Így aztán én is elkezdtem ugyanezt csinálni.

Erre azt kérdezzük: - És nem fáj?

Amire azt válaszolod: - De, nagyon fáj.

És a mi válaszunk erre: - Látod? Ez a VEZETTETÉS.

Abraham-Hicks



2014. november 4., kedd

Elfogadás



A megbocsátás egy olyan nyúl, amit hiába üldözöl, soha nem fogod tudni utolérni.Soha. Életeket tölthetsz ezzel.....nos, lényegében életeket töltöttetek azzal, hogy megpróbáljatok megbocsátani magatoknak amiatt a sok borzalmas dolog miatt, amit megtettetek, mert bizony sok borzalmas dolgot tettetek. Sokat. De ma lényegében azt a kihívást állítom elétek, hogy a megbocsátás és a felejtés helyett mi lenne, ha inkább emlékeznétek rájuk és elfogadnátok ezeket?

Mi lenne, ha mindent elfogadnál, amit valaha is tettél? Ha elfogadnád az összes kivételes dolgot, amit megtettél? Ha elfogadnád az összes gyáva tettedet, és az összes ostobaságodat és hülyeségedet is, amiket megtettél?

Tudjátok a megbocsátás egyetlen, igaz formája az elfogadás. Valójában az összes aspektusod - az összes megbocsátásra képtelen, és megbocsátást nem kapott részed - integrálásának egyetlen módja az, ha elfogadod őket.

Szeretnék írni egy könyvet, aminek valami ilyesmi címe lenne: - A megbocsátás a legnagyobb hazugság.Van fogalmatok arról, milyen elképesztően sok olyan lénnyel találkoztam a túloldalon, akik a halálukat, az átkelésüket követően szinte rögtön kétségbeesetten vágytak arra, hogy megbocsássanak nekik? És tudjátok mi történik ilyenkor.Visszatérnek egy másik életbe a Földön, ahol semmi másra sem vágynak, csak arra, hogy mindenki megbocsásson nekik. És soha senki nem fog neked megbocsátani..."

Adamus Saint-Germain/Geoffrey Hoppe csatornázásában

Részlet:A megrekedt energiák kimozdítása című anyagból - 2010.szeptember 12.
Hannover-Németország